Dell Solutions Tour a prezentat cele mai noi soluții IT pentru clienţii business Dell Solutions Tour a prezentat cele mai noi soluții IT pentru clienţii business
Dell consideră că priorităţile clienţilor pot fi clasificate în patru categorii principale: transformare, conectare, informare şi protecţie. În ultimii patru ani, Dell a investit... Dell Solutions Tour a prezentat cele mai noi soluții IT pentru clienţii business
dell solutions tour 2013Dell consideră că priorităţile clienţilor pot fi clasificate în patru categorii principale: transformare, conectare, informare şi protecţie. În ultimii patru ani, Dell a investit peste 10 milioane de dolari în dezvoltarea de soluţii inovatoare, menite să satisfacă nevoile utilizatorilor şi să le permită să fie eficienţi la un cost mai mic prin integrarea acestora în activitatea lor.

Dell a introdus tehnologii inovatoare, tehnici și strategii care ajută companiile să facă rapid trecerea la cloud, să profite de reţelele sociale, să adere la conceptul BYOD şi să răspundă ameninţărilor de securitate.

Anticipând evoluţia nevoilor de afaceri ale companiilor, Dell a identificat patru categorii de priorităţi ale clienţilor săi: transformare (Transform), conectare (Connect), informare (Inform) şi protecţie (Protect).

Dell Transform înseamnă creşterea agilităţii IT, în timp ce reducerea costurilor se realizează prin utilizarea tehnologiei cloud. Dell le oferă clienţilor săi soluţii cloud deschise şi sigure din clasa enterprise, care optimizează agilitatea IT, reduc costurile şi cresc mobilitatea forţei de muncă.

Dell Connect se concentrează pe creşterea productivităţii prin soluţii care să ofere utilizatorilor posibilitatea de a lucra în siguranţă de pe propriul dispozitiv, oriunde şi oricând. Tendinţa de consumerizare a IT-ului este din ce în ce mai mai răspândită în lume, cu un accent special pe conceptul BYOD (Bring Your Own Device). Virtualizarea este, de asemenea, una dintre tendinţele cheie în anul 2013. Organizaţiile doresc să gestioneze şi să distribuie mai eficient încărcările de lucru virtuale în cadrul centrului de date şi să crească scalabilitatea sistemelor lor informatice, fără înlocuirea echipamentului, pentru a sprijini dezvoltarea continuă a afacerii.

Dell Inform se concentrează pe capitalizarea Big Data pentru obţinerea de informaţii decizionale, prin soluţii de stocare şi analiză care să ajute organizaţiile să anticipeze nevoile pieţei şi comportamentul consumatorilor. Platformele flexibile de stocare Dell oferă organizaţiilor unelte eficiente din punct de vedere al costurilor, precum şi agilitate în accesarea şi utilizarea datelor.

Dell Protect se concentrează asupra protejării datelor şi securizării infrastructurii IT. Soluţiile Dell protejează organizaţiile împotriva ameninţărilor ce pot duce la pierderea sau furtul de informaţii şi infectarea cu malware. În acest segment, Dell a făcut mai multe achiziţii, precum SonicWALL şi SecureWorks, pentru a oferi consumatorilor unele dintre cele mai bune soluţii de securitate de pe piaţă.

În cadrul Dell Solutions Tour, vizitatorii au putut vedea şi testa douăzeci de noi modele de laptop-uri și desktop-uri Dell și au aflat mai multe despre noile servere, staţii de lucru şi sisteme de stocare. De asemenea, a fost prezentat PowerEdge VRTX, prima soluţie IT convergentă, creată special pentru birouri aflate la distanţă şi birouri de mici dimensiuni, cu capabilităţi din clasa enterprise, într-un design compact ce economiseşte spaţiu.

Dell Solutions Tour 2013 reprezintă o serie de evenimente de o zi și acoperă 22 orașe din regiunea EMEA, în perioada iunie-octombrie 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: