Delia, Vița de Vie, COMA, Zdob și Zdub, Taraf de Haidouks cântă la Blending Spirits Arena Delia, Vița de Vie, COMA, Zdob și Zdub, Taraf de Haidouks cântă la Blending Spirits Arena
Blending Spirits Arena reprezintă primul concert experimental pus în scena de J&B, marca numărul 1 de whisky din România. Pe data de 19 mai... Delia, Vița de Vie, COMA, Zdob și Zdub, Taraf de Haidouks cântă la Blending Spirits Arena

Blending Spirits Arena reprezintă primul concert experimental pus în scena de J&B, marca numărul 1 de whisky din România[1]. Pe data de 19 mai 2017, în premieră națională, un brand “coboară“ o campanie în offline și reunește într-un concert extraordinar marile voci ale României, unde artiștii consacrați vor face schimb de roluri și de melodii cu artiștii autohtoni underground. 

Delia, trupele Vița de Vie, COMA, Zdob și Zdub, Taraf de Haidouks nu se vor teme să experimenteze în fața publicului și vor răspunde prezent la provocarea lansată de J&B de a face schimb de piese și de stiluri muzicale, oferind performanțe artistice cu adevărat explozive.

Artiștii prezenți pe scena J&B Blending Spirits Arena promit un show creativ și complex, cu colaborări muzicale surprinzătoare și mesaje puternice.

Alături de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului te așteaptă și alți performeri surpriză alături de care vei avea cea mai tare experiență la cea mai tare petrecere inițiată de J&B.

Concertul Blending Spirits Arena se anunță a fi cel mai mare eveniment muzical al primăverii si va aduce pe aceeași scenă artiști populari și underground, care au făcut schimb de roluri și de piese în cadrul experimentului  J&B Blending Spirits, început în 2015.

Conceptul campaniei J&B Blending Spirits este alăturarea surprinzătoare și, la o primă vedere neverosimilă, a două personaje, contexte și situații, pentru a da naștere unor blenduri neprevăzute și, deci, unor rezultate de succes, dar greu de imaginat, concluzionând astfel că J&B înseamnă nu doar whisky și cola, ci infinit mai multe blenduri.

J&B Blending Spirits Arena: haters gonna love! reprezintă materializarea firească a campaniei Blending Spirits. Acest concert, pe care vi-l promit extraordinar, duce conceptul celei mai vizualizate campanii online din România la nivelul următor. Întregul concept este gândit în jurul ideii de unire a oamenilor prin muzică, indiferent de stilul preferat, și încurajează combinațiile neașteptate. Credem că nu există lucru rău care să nu poată fi învins prin unirea oamenilor buni, iar muzica este un prim pas de pornire și materializare a acestui demers. De unde vine ura pentru o persoană doar pentru că ascultă alt gen muzical? Blending Spirits Arena demonstrează că dezbinarea și granițele pot fi dărâmate ușor. Acest concert va rămâne, cu siguranță, în istorie”, a declarat Raluca Sava, Senior Brand Manager Diageo România.

Începând de astăzi și până la sfârșitul lunii martie 2017, un număr limitat de bilete la tarif Early Bird, de 59 RON, s-au pus deja în vânzare.

Achiziționarea biletelor pentru acest concert se poate face exclusiv de pe platforma www.iaBilet.ro

Organizatorii le-au pregătit fanilor, care vor fi prezenți la concert, o serie de surprize și activități reprezentative caracterului neașteptat al whisky-ului J&B.

Blending Spirits Arena_Concert extraordinar 19 mai 2017

Blending Spirits, prima campanie din România care mixează muzica populară cu cea underground

Artiștii care au acceptat  provocarea J&B Blending Spirits și care au dezvoltat șase blenduri muzicale au fost: Macanache & Adda, Robin and The Backstabbers & Alex Velea, Delia & DOC, Vița de Vie & Delia, Alina Eremia & Cred Că Sunt Extraterestru, Carla’s Dreams & COMA.

Experimentul a dat naștere unor versiuni asemănătoare și, totuși complet diferite, ale melodiilor originale, iar unele dintre ele au ajuns în playlist-urile posturilor de radio și ale televiziunilor muzicale. În prezent, campania J&B Blending Spirits este cea mai vizualizată campanie online din istoria digitală a României, totalizând peste 9 milioane de vizualizări și 100 de milioane de impresii.

Bucură-te de experiența J&B Blending Spirits LIVE vineri, 19 mai, la Arenele Romane, și descoperă cum J&B se va blendui în cele mai surprinzătoare cocktail-uri!

————————————————————————————

[1] În categoria de Whisky Scotch Standard, conform celor mai recente studii Nielsen

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: