Granitul şi quartz-urile naturale – materialele preferate de români. Beige, wenge şi alb, culorile cel mai des întâlnite în bucătărie. Potrivit Kuma România, unul dintre...

Blat bucatarie GLASS ALBGranitul şi quartz-urile naturale – materialele preferate de români. Beige, wenge şi alb, culorile cel mai des întâlnite în bucătărie.

Potrivit Kuma România, unul dintre principalii producători locali de lavoare, blaturi şi mobilier pentru băi şi bucătării sub brandurile Kuma şi Nordline, blatul de bucătărie a devenit piesa centrală în amenajarea bucătăriei, căpătând în ultima perioadă o importanţă tot mai mare. Tocmai din acest motiv, românii ar trebui să fie atenţi la anumite aspecte în momentul achiziţiei pentru a se asigura de calitatea şi durabilitatea acestuia.

„Blaturile din materiale compozite, turnate în suprafaţă continuă cu chiuveta de bucatărie fac diferenţa faţă de blaturile unde se încastrează chiuvete din diferite materiale. Acestea oferă un design exclusivist, linii continue şi, nu în ultimul rând, o întreţinere simplă, facilă şi rezistentă în timp”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma România.

Potrivit afirmaţiilor sale, blatul de bucătărie trebuie ales în funcţie de trei criterii foarte importante. Astfel, posibilitatea de personalizare a dimensiunilor, a locului de poziţionare a lavoarului şi a plitei este foarte importantă. Doar astfel bucătăria va avea designul dorit şi va putea fi uşor de folosit si întreţinut.

Materialul blatului şi calitatea acestuia sunt, de asemenea, foarte importante. Astfel, pentru a nu exista neplăceri, clienţii ar trebui să se asigure că acesta are compoziţia şi rezistenţa indicată de producător.

„În acest moment, ne confruntăm în România cu produse contrafăcute, care nu sunt realizate din materiale naturale. Pentru a se asigura că blatul cumpărat este realizat conform, aceştia trebuie să ceară certificatul de conformitate al produsului şi atestatul de calitate”, a mai spus Camelia Olesen.

Raportul calitate-preţ este, de asemenea, un factor foarte important de luat în seamă. Potrivit reprezentantei companiei, românii înţeleg tot mai mult că produsele de calitate au preţuri mai ridicate, însă aduc cu sine şi avantaje şi durabilitate mai mare comparativ cu cele low-cost.

 Află de pe DECO Trends ce materiale şi culori preferă românii

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: