Decathlon, la al 14-lea magazin din România Decathlon, la al 14-lea magazin din România
Unul dintre cei mai mari retaileri europeni de articole sportive, Decathlon, și-a extins prezenta pe piata din România, deschizând recent magazinul cu numărul 14... Decathlon, la al 14-lea magazin din România

Unul dintre cei mai mari retaileri europeni de articole sportive, Decathlon, și-a extins prezenta pe piata din România, deschizând recent magazinul cu numărul 14 la Târgu Mureș.

Noua unitate are o suprafață de 1.700 de metri pătrați, magazinul din Târgu Mureș punând la dispoziția iubitorilor de sport toate articolele şi echipamentele sportive pecare aceştia și le pot dori pentru ca pasiunea pentru sport, inovaţie şi spiritde competiţie să devină realitate.

“Decathlona dorit să aducă şi la Târgu Mureş acelaşi concept global: 50 de sporturi sub acelaşi acoperiş. De la crearea sa în 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: să facem sportul accesibil tuturor”, a declarat Anca Vinter, directorul magazinului Decathlon Târgu Mureş.

La nivel mondial, Decathlon reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. Rețeaua de magazine sportive comercializează zeci de mii de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea 600 de ingineri.

Retailerul francez Decathlon comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipament sportiv, promiţând cumpărătorilor calitate la preţuri competitive şi o garanţie de 2 ani. În plus, magazinele Decathlon oferă servicii suplimentare, cum ar fi reparaţii şi mentenanţă pentru echipamentele de ski, biciclete, rachete de tenis, role, aparate de fitness.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: