Debutul Atletico Textila, urmărit de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel național! Debutul Atletico Textila, urmărit de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel național!
Joi seară, telespectatorii au putut urmări primul episod al celui mai nou serial de comedie românesc: Atletico Textila! Echipa patronată de Nea Gică (interpretat... Debutul Atletico Textila, urmărit de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel național!

Joi seară, telespectatorii au putut urmări primul episod al celui mai nou serial de comedie românesc: Atletico Textila! Echipa patronată de Nea Gică (interpretat de actorul Răzvan Vasilescu) a fost încurajată aseară de peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 21:01 – 22:00!

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, aventurile echipei din liga a patra au fost lider de audiență, cu 10.8 puncte de rating și 25.1% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 6.1 puncte de rating și 14.2% share.

Ca orice mare campioană, Atletico Textila are și anii ei mai proști. Acesta este unul, în episodul de aseară fiind surprinsă partida dintre echipa antrenată de Traian și adversarii de la Geamgiul Colentina! Ambele echipe s-au luptat în meciul tur, pentru a evita retrogradarea, într-o partidă demnă de Liga… a patra! Tactica nu e punctul forte al antrenorului, Traian dându-și seama că cea mai bună tactică este spionajul echipei adverse. Și relaxarea cu o bere!

Evident că patronul Gică nu și-a putut lăsa jucătorii la greu, astfel încât a „cumpărat” arbitrul. Totul a decurs conform planului, până în ultimul minut când Textila a marcat un autogol de toată frumusețea! Cu turul pierdut și cu banii dați, Nea Gică a leșinat în tribună!

Speranța lui și a jucătorilor pentru evitarea retrogradării este returul de săptămâna viitoare, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: