De Ziua Îndrăgostiților, Românii aleg Paris, Londra și Barcelona pentru vacanțele romantice deși visează la Africa de Sud, Noua Zeelandă și Mexic. Valentine’s Day este...
21. Hotel Le Moulin du Roc, FranceDe Ziua Îndrăgostiților, Românii aleg Paris, Londra și Barcelona pentru vacanțele romantice deși visează la Africa de Sud, Noua Zeelandă și Mexic.

Valentine’s Day este unul dintre momentele perfecte pentru a călători alături de persoana iubită, lucru demonstrat și de creșterea numărului de sejururi planificate de români în această perioadă, în comparație cu perioadă similară a anului 2013.

Conform datelor colectate de tripsta.ro, călătorii autohtoni, deși visează la locuri îndepărtate și exotice unde să petreacă Ziua Îndrăgostiților alături de jumătatea lor, aleg destinații considerate deja “tradiționale” pentru a-și celebra iubirea, respectiv Paris, Londra sau Barcelona.

Pentru o escapadă romantică alături de perechea lor, românii visează la plajele și recifurile de corali din Koh Samui (Thailanda), la dealurile din Mandalay (Burma), la Los Cabos (Mexic), la coastele însorite ale capitalei sri-lankeze Colombo sau la orașul sud-african “al trandafirilor” Bloemfontaine. Insula caraibeană Saint Martin, capitala Ecuadorului, Quito, și Noua Zeelanda încheie lista destinațiilor neobișnuite căutate prin intermediul tripsta.ro.

Atunci când vine vorba de călătorii concrete însă, românii se orientează pentru escapada de Ziua Îndrăgostiților către destinații devenite deja tradiționale: Paris, Londra sau Barcelona, Viena și Roma.

Top 24 hoteluri “minune” din întreaga lume – Galerie foto

Anul acesta, topul 10 al celor mai căutate destinații pentru Valentine’s Day în rândul utilizatorilor tripsta.ro este completat de Dubai, Munchen, Madrid, Amsterdam și Praga, indicând variații minore față de destinațiile alese de îndrăgostiții români în anul anterior.

Conform tripsta.ro, comparativ cu 2013, principalele destinații preferate pentru o escapadă de Valentine’s Day rămân aceleași, respectiv Paris și Londra.

Destinatii Ziua Indragostitilor 2013 2014

Pe de altă parte, dorința românilor de a se bucura de o mică vacanță alături de persoana iubită pare să fie în creștere, după cum indică și creșterea de 30% a numărului de rezervări realizate prin intermediul tripsta.ro.

Conform reprezentanților Tripsta, acest lucru este influențat și de latura financiară, bugetul doritorilor de vacanțe în străinătate reprezentând un aspect foarte important. În acest an, călătoriile de Ziua Îndrăgostiților au fost înlesnite și de ofertele speciale, care au făcut posibilă scăderea prețului mediu al unei rezervări de la 344,60 euro în 2013 la 297,93 euro în prezent.

VEZI ȘI:

Trends: Cum arată 18 orașe din lume văzute din cer! – Galerie Foto

Trends: Mike Taylor și pasiunea lui pentru fotografie – Galerie Foto

Trends: Top 24 hoteluri “minune” din întreaga lume – Galerie foto

Inedit: Cum fac rușii branding! – Galerie foto

Inedit: Cineva se bucură de zăpadă – 15 fotografii de iarnă!

Travel trends: minuni ale naturii de văzut într-o viaţă – Galerie foto

Inedit: 22 de clădiri ciudate!

 Travel trends: 20 de restaurante cu privelişti impresionante – Galerie Foto

Fashion Trends: Tie ce tricou ti se potriveste? – Galerie Foto

Inedit: Cum ar arăta logo-ul brandurile pe șevaletul concurenților – Galerie Foto

15 cadouri perfecte pentru iubitorii de pisici – Galerie foto

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: