De ce sa mergi la spa in februarie? De ce sa mergi la spa in februarie?
Februarie este despre Dragoste si despre Visare. Despre cuplu. Despre bucuria de a fi si de a oferi cadouri. Danubius Health Spa Resort va... De ce sa mergi la spa in februarie?

Februarie este despre Dragoste si despre Visare. Despre cuplu. Despre bucuria de a fi si de a oferi cadouri.

Danubius Health Spa Resort va propune un cadou prin care sa traiti mai senin. Prin care sa respirati si sa va relaxati. Un week-end romantic la Sovata.

Puteti alege intre doua hoteluri cochete de 4 stele si 4 stele plus. Hotel Sovata si Hotel Bradet. Pentru ca suna tare bine.

Turistii de spa au dus veniturile grupului hotelier Danubius la 36 mil. lei in 2015

Astfel, intre 12 si 14 februarie, la Danubius Health Spa Resort Sovata, unul dintre cei mai mari operatori de pe segmentul pachetelor medicale baleneoclimaterice, aveti parte de 2 nopti de cazare cu mic dejun pentru 2 persoane, o cina romantica cu muzica live, zi hoteliera prelungita pana la ora 14 pe 14 feb. Desert surpriza, acces nelimitat la Spa, baie romantica aromatica pentru cuplu sau o baie Cleopatra. Pret:  839 de lei.

La Hotel Bradet, beneficiati de 2 nopti cazare cu mic dejun, o cina romantica cu muzica live, zi hoteliera prelungita pana la ora 14.00, acces nelimitat la centrul  Spa, masaj sincron de cuplu. Pretul este pe masura unui cadou romantic de care sa va bucurati amandoi: 939 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: