De ce să alegi HUAWEI MateBook D16? De ce să alegi HUAWEI MateBook D16?
Cu toți știm că, în ultimii ani, Huawei a reușit să pună experiența utilizatorilor în centrul acțiunilor sale, pentru a fi mereu la curent... De ce să alegi HUAWEI MateBook D16?

Cu toți știm că, în ultimii ani, Huawei a reușit să pună experiența utilizatorilor în centrul acțiunilor sale, pentru a fi mereu la curent cu toate nevoile acestora. De aceea a creat un ecosistem puternic de produse care pot oferi o experiență fără întreruperi, susținută de AI. Strategia se concentrează pe 6 segmente principale: inovație pentru smartphone-uri, produse non-smartphone, ecosistem HMS, relaționări B2B, soluții auto și soluții Smart Home.

Recent, compania a lansat, printre altele, și laptop-ul HUAWEI MateBook D16. Un laptop de 16 inch pentru muncă, studiu și divertisment. L-am testat câteva zile și mi-am dat seama că este ce trebuie. Așa că vreau să va fac o scurtă prezentare a produsului. Adică?

Păi, simplu! Utilizatorii care lucrează de la distanță și simt lipsa biroului tradițional, cu monitor mare, vor fi plăcut surprinși de ultimele modele din portofoliul de laptop-uri Huawei. Eu am avut noul HUAWEI MateBook D16 în ultimele zile cu mine în deplasări și m-am bucurat de alegerea făcută. De ce? Ecranul! Compania a observat nevoia utilizatorilor pentru mai mult spațiu de lucru pe ecran și dorința de mai multă flexibilitate la locul de muncă după pandemie. Astfel, a lansat o nouă linie de produse cu ecran FullView de 16 inch.

Și, da! Aici intră în scenă noul produs de care vă spuneam eu mai devreme. L-am cărat după mine câteva zile și nu am simțit lipsa monitorului de acasă. Dispunând de ecranul mare de 16 inch, HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spațiu pentru lucru și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan.

Pe scurt, ecran vast de 16 inci, raport de aspect golden de 16:10 și raport ecran-corp de 90%,5 pentru o zonă de vizualizare mai mare. Certificare TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră, adică filtrează lumina albastră și afișează culori vibrante, dar și un Display DC dimming, fără efect de pâlpâire, mai confortabil pentru perioade lungi de vizionare. Bonus, o gamă cromatică largă 100% sRGB6, iImagine și culori reale pe paginile web.

Unde mai pui că gama MateBook este alimentată de procesorul Intel® Core™ H-Series de a 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză, care gestionează perfect și eficient scenarii de utilizare complexe și multitasking cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor, deschiderea mai multor pagini web, diagrame sau PowerPoint. Permite, astfel, utilizatorilor să vizualizeze conținutul mai ușor pe o zonă de afișare mai mare, fără compromisuri în materie de performanță.

Procesorul Intel® CoreTM i7-12700H integrează 14 nuclee, de 3,5 ori mai multe față de generația anterioară. Performanța procesorului este mult îmbunătățită și oferă o experiență de operare rapidă, complet nouă.

Noua tastatură numerică dublează eficiența în realizarea de rapoarte, scrierea documentelor și introducerea datelor. Cursa tastei de 1,5 mm și apăsarea lină generează o revenire elastică și liniștitoare a tastelor. Capacul acestora este fabricat din policarbonat rezistent și acoperit cu mai multe straturi de vopsea, sporind rezistența la uzură13 și durabilitatea. În plus, cu modelul D16, experiențele devin și mai eficiente datorită gestionării fișierelor pe mai multe dispozitive și a funcției de căutare AI, care permit transmiterea mai ușoară a fișierelor între computer, smartphone și tabletă, depășind barierele de partajare a datelor între dispozitive.

O altă noutate este și camera AI care poate chiar să ajusteze unghiul de vedere pe măsură ce te deplasezi, pentru a te menține mereu în cadru. Devine astfel un nou instrument la îndemână pentru întâlniri online. Totodată, poți activa un fundalul virtual în timpul întâlnirilor online, pentru a acoperi împrejurimile și pentru a-ți proteja mai bine confidențialitatea. Contactul vizual orientează în mod automat direcția privirii, pentru a face comunicarea mai „de perspectivă”. Cele 4 microfoane sunt plasate pe margini pentru a nu fi blocate și pentru a capta sunetul la 360° la o distanță de până la 5 metri. Anularea zgomotului AI poate filtra inteligent zgomotul, cum ar fi tonurile de apel și sunetele de tastare, pentru ca sunetul conferinței să fie mai clar ca niciodată. Pentru a filtra și mai mult vocile din jur și a menține claritatea apelurilor, poți purta căștile și activa funcția de îmbunătățire a vocii.

Antena HUAWEI Metaline asigură o rețea stabilă în medii complexe. Tehnologia Huawei inovatoare îmbunătățește eficiența conversiei semnalului cu 56% și stabilitatea și viteza rețelei în condiții de semnal slab (cum ar fi distanțele lungi și pereții multipli), ceea ce permite descărcarea gratuită și ușoară a fișierelor mari, conferințe online și streaming live HD.

Mai mult, utilizatorii pot fi productivi în mișcare, datorită portabilității ridicate a modelului HUAWEI MateBook D16 cu corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch.

Laptopul ușor HUAWEI MateBook D 16 (1,74 kg) reușește să integreze, în același timp, mai multe tipuri de porturi. Proiectoarele, tastaturile, mouse-urile și căștile pot fi folosite fără adaptoare. Cool, nu?

Iar când vine vorba de baterie trebuie să știți că merită. Încărcătorul de buzunar de 65 W de a 2-a generație are doar 137 g, este cu 30% mai mic și acceptă SuperCharge pentru mai multe modele de telefoane Huawei. Bateria de 60 Wh oferă ore îndelungate de lucru la birou. Pe testate!

Așadar, ce mai trebuie să știți găsiți cu siguranță pe siteurile de specialitate și în review-uri. În încheiere vă mai spun doar atât: cel mai recent laptop de la Huawei, MateBook D16, poate fi achiziționat, în funcție de caracteristici la prețuri între 4199 și 5999 lei.

PRO: ecranul de 16 inch, încărcătorul de buzunar de 65 W, greutatea redusă, camera AI,  noua tastatură numerică și, bineînțeles, procesorul Intel® CoreTM i7-12700H!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: