De ce recomanda Titi Aur carburantii EVO de la MOL Romania? De ce recomanda Titi Aur carburantii EVO de la MOL Romania?
Titi Aur, multiplu campion national de raliu şi expert auto, recomandă carburanţii EVO de la MOL Romania pentru 100% grijă pentru maşină, cât şi... De ce recomanda Titi Aur carburantii EVO de la MOL Romania?

Titi Aur, multiplu campion national de raliu şi expert auto, recomandă carburanţii EVO de la MOL Romania pentru 100% grijă pentru maşină, cât şi pentru un stil de condus în totală siguranță. Alegerea făcută de multiplul campion naţional de raliu şi expert auto confirmă calitatea carburanţilor MOL.

„Călătoriile cu mașina sunt parte din viața cotidiană, iar mobilitatea este importantă astăzi. Însă la fel de important este sentimentul de siguranță, mai ales când te deplasezi în mașină cu familia şi îți dorești să ajungi cu bine acasă, la finalul zilei. Această siguranță este dată și de folosirea unui carburant de înaltă calitate care susține, pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung, performanțele mașinii. Carburanții EVO curăţă şi protejează motorul ceea ce duce la o performanță continuă, foarte importantă călătorie în siguranţă. Pe lângă fiabilitate, utilizarea unui carburant de calitate contribuie şi la un consum mai mic, accelerarea fiind mai redusă pentru același ritm de deplasare.”, declară Titi Aur.

Prin utilizarea constantă a carburanţilor din gama EVO, experiența de condus este mai dinamică printr-o accelerare mai bună. În plus, motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. Aceste avantaje se datorează  pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiţi producători de aditivi la nivel mondial.

Cel mai mare avantaj pentru șoferii care alimentează cu carburanţi premium este protecția sporită a motorului și a sistemului de injecție. O situaţie cu care se confruntă adeseori șoferii este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant.

Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanţilor din gama EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor, menţinerea efectului de curăţare fiind de 99%, şi cu până la 58% în cazul motorinei. Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații. Depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere a acestuia, pot modifica, în timp, parametrii de funcționare a motorului, iar autoturismul nu va mai putea atinge performanțele sale nominale.

“Noi le oferim clienţilor noştri gama de carburanţi EVO, de cea mai bună calitate, realizată specială pentru a avea 100% grijă de maşina pe care aceştia o conduc şi de a se bucura de o călătorie plăcută. Întotdeauna, noi, la MOL, acordăm atenţie specială clienţilor noştri şi venim în întâmpinarea nevoilor lor prin prin produse de cea mai bună calitate, cum este şi gama de carburanţi EVO”, declară Levente Borviz, Head of Retail MOL România.

Toţi carburanţii din gama EVO au proprietăţi îmbunătăţite şi asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată, iar un carburant premium poate contribui la reducerea costurilor cu defecțiuni care pot fi prevenite, îmbunătăţeşte performanța motorului  și prelungeşte durata de viață a mașinii, astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi chiar și la rulaje mari.

În staţiile de servicii MOL, clienţii pot beneficia de produsele de calitate superioară din gama de carburanţi EVO (benzinele EVO şi EVO 100 Plus şi motorinele EVO Diesel şi EVO Diesel Plus), în timp ce pot savura o cafea aromată, alături de o gustare delicioasă la Fresh Corner.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: