De ce mi-a plăcut Acer Swift 7! De ce mi-a plăcut Acer Swift 7!
Chiar dacă nu sunt eu un așa mare expert în materie de tehnologie, însă cu siguranță îmi dau seama când un produs este de... De ce mi-a plăcut Acer Swift 7!

Chiar dacă nu sunt eu un așa mare expert în materie de tehnologie, însă cu siguranță îmi dau seama când un produs este de calitate și merită investiția. Așa că, pentru mine, este destul de simplu să vă vorbesc despre noul Acer Swift 7, cel mai subțire laptop din lume, cu o grosime de doar 8,98 mm.

L-am avut în mâini timp de o lună de zile, timp în care nu au fost multe momentele din zi în care m-am despărțit de el. L-am cărat cu mine, iar cărat e mult spus, atât în Dubai și Franța și l-am folosit cu plăcere datorită atuurilor pe care noul Acer le prezintă. Care sunt acestea? Simplu, nu?

Cum spuneau și oficialii companiei care l-a lansat, noul Swift 7 de la Acer este un PC echipat cu Windows 10 excelent pentru cei care lucrează în deplasare sau pentru utilizatorii care își doresc portabilitate și conectivitate. În plus, noul model, lansat la începutul acestui an, este subțire, ușor și perfect pentru cei care doresc să fie conectați când se află în mișcare. Exact pe tiparul meu.

Recunosc că nici nu l–am simțit în rucsac în deplasările mele, iar când l-am folosit a dat randamentul așteptat de mine. Unde mai pui că are un design elegant care atrage privirile celor din jur.

Și, totuși, design-ul subțire al lui Acer Swift 7 este doar începutul noilor caracteristici oferite. Conectivitatea Intel XMM 4G LTE încorporată oferă productivitate, fiind deosebit de utilă pentru cei care doresc să elimine problemele legate de conexiunile fără fir pe drum, astfel încât să se poată concentra asupra sarcinilor urgente.

Mai mult, pe lângă slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor eSIM. Iar tehnologia wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO asigură conexiuni fiabile și rapide la rețeaua de domiciliu sau de la  birou.

Unde mai pui că vine echipat cu un procesor Intel® Core i7 din generația a 7-a și oferă o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. Așa că, în zborul spre Dubai mi-a fost de mare ajutor și am rulat două filme cap-coadă.

De notat că noul ecran de high-resolution a fost crescut la 14 inchi și oferă un display Full HD IPS, Acer Color Intelligence pentru o claritate realistă din orice unghi, precum și un touchscreen Corning Gorilla Glass NBT™ și touchpad. Tastarea nu a fost niciodată mai ușoară grație tastaturii iluminate a Swift 7, extrem de utilă în condiții de lumină scăzută, cum ar fi zborurile de lungă durată.

În plus, un cititor de amprentă permite conectarea mai sigură și fără parolă prin Windows Hello.

Multe nu mai sunt de spus, ci doar că noul Acer merită investiția atât pentru partea de design cât și pentru performanțele pe care acesta le oferă. Este ideal pentru persoanele care călătoresc mult, datorită faptului că este foarte subțire și ușor, dar stă foarte bine și pe un birou.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: