De ce este bun un purificator de aer la casa omului De ce este bun un purificator de aer la casa omului
Chiar dacă stăm la etajul 10 al unui bloc, nu ducem lipsă de praf și nici de mirosuri alese de la vreo groapă de... De ce este bun un purificator de aer la casa omului

Chiar dacă stăm la etajul 10 al unui bloc, nu ducem lipsă de praf și nici de mirosuri alese de la vreo groapă de gunoi din zonă. Traficul insuportabil aruncă nori de praf în aer și implicit în casele și plămânii noștri. Chiar dacă ne-am acomodat, dacă pot să spun așa, am zis să testăm pentru câteva luni și un purificator de aer.

Am ales un model echipat cu tehnologia Plasmacluster, o tehnologie originală Sharp de curățare a aerului, pentru supresarea efectelor virusilor aeropurtați, dar și pentru descompunerea și îndepărtarea mucegaiului existent în aerul încăperilor. Pe scurt, descărcarea plasmei generează același tip de ioni pozitivi și negativi care se găsesc în natură.

Am aflat că un purificator de aer poate să fi folosit întregul an. Dacă primăvara este eficient împotriva polenului, vara reduce mirosurile neplăcute de transpirație, dar și a parfumurilor puternice, toamna luptă împotriva alergiilor, iar iarna este eficient împotriva virușilor.

Altfel spus, am regăsit trei efecte majore ale Ionilor Plasmacluster: elimină mucegaiul și bacteriile, cauza alergiilor și a bolilor infecțioase, descompun și elimină gazele toxice care nu pot fi eliminate cu ajutorul filtrelor convenționale, descompun și elimină gazele toxice prezente în fumul de țigară.

Pentru cei cu simțurile ascuțite la maximum, este bine de știut că Purificatorul de aer cu umidificare Sharp KC-D40EUW, 2.5 l curăță rapid întreaga camera de mirosuri neplăcute. Ce înseamnă asta? Simplu. Scoate din casă mirosurile de toaletă, mirosurile provenite de la gunoiul menajer, dar și mirosurile animalelor de companie.

În plus, sistemul Sharp de purificare a aerului este o combinație de curățare activă și curățare pasivă a aerului. Mucegaiul, bacteriile și mirosurile din aer sunt atrase în filtru și sunt eliminate. Ionii pozitivi și negativi generați de sistemul Plasmacluster sunt difuzați prin întreaga încapere cu o viteza de 5 metri/secundă. Deoarece atacă agresiv contaminanții și poluanții aeropurtați, acestia pot curăța rapid și eficient aerul din orice colț al camerei.

O altă funcție a echipamentelor de purificare cu Plasmacluster de la SHARP rezidă în neutralizarea energiei electrostatice, care se acumulează în încăperi în timpul funcționării diverselor echipamente electronice.

Unde mai pui că, orice părinte dorește un mediu ideal pentru dezvoltarea copilului, iar când vine vorba de curățenie, la fel de importantă este și calitatea aerului din încăperi. În multe țări occidentale purificatoarele de aer au devenit obiecte de strictă necesitate. Aceste produse se impun cu atât mai mult pentru protejarea bebelușilor.

Aerul interior poate fi contaminat cu acarieni, alergeni, mirosuri neplăcute, monoxid de carbon, etc., însă un purificator inactiveaza virusul răcelii (tehnologie PCI), inactivează mucegaiul aeropurtat (tehnologie PCI) și face ca aerul din încăpere să fie proaspat.

Modelul Sharp KC-D40EUW este silențios și dispune de mai multe moduri de folosire: Auto/Polen/Max/Med/Jos. Detectează singur temperatura și umiditatea și asigură condiții optime în încăpere. Este echipat cu Senzori Praf/Temperatură și Umiditate, dar și cu un senzor care indică curățarea filtrului. Aparatul se mută ușor, pe role, de la dreapta la stânga, prin alunecare și este idel într-un apartament.

Ca încheiere vrem să știți că un astfel de aparat nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau care au probleme cu respirația. De asemenea, un purificator cu Plasmacluster își va dovedi eficiența maximă în casele fumătorilor sau posesorilor de animale, eliminând în totalitate acel miros remanent pe care îl cunoaștem cu toții în astfel de interioare. În plus, purificatoarele SHARP gestionează și nivelul de umiditate din încăperi, menținându-l în parametrii ideali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: