De ce am decis să cumpăr un EcoTank! De ce am decis să cumpăr un EcoTank!
Mi-am dat seama, într-un târziu, că o imprimantă este un lucru indispensabil într-un birou. Chiar dacă în acel birou lucrează doar o singură persoană.... De ce am decis să cumpăr un EcoTank!

Mi-am dat seama, într-un târziu, că o imprimantă este un lucru indispensabil într-un birou. Chiar dacă în acel birou lucrează doar o singură persoană. Adică eu. Ce am ales?

Până să vă spun ce model am ales și, poate cel mai important lucru, de ce am ales acest model, vreau să știți și motivul penru care am decis să îmi achiziționez o imprimantă. Încep prin a spune că, lună de lună, printez câteva contracte și facturi pe care, ulterior, le atașez la dosar.

Și, pentru că sunt de modă veche, nu plec niciodată la aeroport fără un bilet printat, dar nici fără rezervarea de booking. Mi s-a întâmplat de câteva ori ca onlineul să dea rateuri și de atunci vreau să nu am bătăi de cap când merg în vacanțe. Îmi mai printez câteva puncte de interes pe care să le bifez la destinație și care să ne ghideze, pe scurt, vacanța.

Apoi, când mă întorc din vacanțe, aleg 10 poze pe care să le printez și să le înrămez sau să le dau familiei. Iar exemplele pot continua. Și, uite așa, lună de lună eram “obligat” să fac o serie de drumuri (dar și extra cheltuieli) pentru a rezolva o problemă simplă.

Recent, am decis să fac un mic research și după câteva zile am ales. Un model Epson EcoTank L7160. O imprimantă A4 flexibilă, fără cartușe, care scoate un număr mare de fotografii și documente față-verso la cost minim. Are un randament de 1500 de fotografii (10×15 cm) datorită rezervoarele sale de cerneală de capacitate foarte mare care elimină necesitatea cartușelor. Trebuie să vă mai spun că este livrată cu cerneală suficientă pentru trei ani inclusă în cutia echipamentului ceea ce mă ajută să economisesc până la 90% din costurile de imprimare.

Se utilizează ușor datorită unui slot pentru cardul SD, imprimării foto fără margini și celor două tăvi pentru hârtie. De asemenea, este ușor de configurat, fiabilă și proiectată pentru reumpleri fără probleme. Funcția de scanner era indispensabilă și funcționează foarte simplu.

În plus, Epson EcoTank L7160 vine cu Wi-Fi și Wi-Fi Direct, prin care puteți trimite fișiere pentru imprimare de pe dispozitive inteligente, prin intermediul aplicației Epson iPrint4. Așadar este foarte simplu să profitați la maximum de fotografiile de pe Facebook prin intermediul aplicației Creative Print4, care vă permite să imprimați fotografii și să creați felicitări, cărți de colorat și multe altele.

Mi-a plăcut că modelul L7160 imprimă fotografii și documente față-verso cu acest sistem de cerneluri cu cinci culori, care include o cerneală fotografică neagră și o cerneală neagră de tip pigment. Cum ziceam mai sus, echipamentul include un slot pentru cardul SD, imprimare fără margini, două tăvi pentru hârtie, dar și un ecran LCD care ajută mult un utilizator novice.

Până acum m-am folosit de toate funcțiile oferite și nu am întâmpinat probleme. Consider că o imprimantă este utilă nu doar într-un birou, ci poate să fie folosită timp îndelungat chiar și de cei pasionați de călătorii pentru a-și impima amintirile.

5 caracteristici esenţiale Epson EcoTank L7160

  • Imprimați până la 1.500 de fotografii cu cerneala inclusă
  • Imprimați fotografii și documente: Patru cerneluri pe bază de apă și o cerneală neagră de tip pigment pentru rezultate excelente
  • Sistem de umplere cu cerneală de ultimă generație: Beneficiați de reumpleri fără bătăi de cap și lipsite de murdărie, prin intermediul recipientelor de cerneală îmbunătățite
  • Wi-Fi și aplicații: Imprimare de pe dispozitive mobile
  • Echipament 3-în-1 cu ecran LCD de 6,8 cm: Imprimare, copiere și scanare, plus imprimare față-verso

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: