De Black Friday Mega Mall pregătește pentru cumpărători reduceri exclusive de până la 80% De Black Friday Mega Mall pregătește pentru cumpărători reduceri exclusive de până la 80%
De Black Friday Mega Mall pregătește pentru cumpărători reduceri exclusive de până la 80% și multe alte surprize. Vino pe 17 noiembrie în magazinele... De Black Friday Mega Mall pregătește pentru cumpărători reduceri exclusive de până la 80%

De Black Friday Mega Mall pregătește pentru cumpărători reduceri exclusive de până la 80% și multe alte surprize. Vino pe 17 noiembrie în magazinele din Mega Mall și profită de o ofertă variată la articole vestimentare, accesorii, parfumuri și electrocasnice.

Iubitorii de cumpărături au un motiv în plus de bucurie. Luna noiembrie vine cu sărbătoarea anuală a reducerilor: Black Friday. Astfel, pe 17 noiembrie îți dăm și mai multe motive să ne vizitezi pentru o sesiune de shopping serioasă.

Fie că îți dorești un nou televizor, un robot de bucătărie cu mai multe funcții sau accesorii și articole vestimentare cool din noua colecție, există reduceri și oferte care te ajută să îți transformi dorința într-o nouă achiziție. Magazinele din Mega Mall te așteaptă cu reduceri exclusive pe toată durata zilei.

De Black Friday la Mega Mall vei găsi reduceri de până la 50%, dar si extra-reduceri la articole vestimentare, reduceri de până la 80% la electronice, electrocasnice, IT și telecom și oferte de neratat la produsele de frumusețe și sănătate. Librăriile și magazinele de accesorii oferă și ele reduceri de 40%, respectiv 70%, în timp ce vizitatorii vor putea achiziționa articole sportive reduse până la jumătate de preț. Pentru cei mici și dorința lor de joacă, magazinele de jucării au pregătit reduceri de până la 50%.

Pe lângă ofertele speciale, de la ora 18:00 până la 22:00 ți-am pregătit multe surprize de care să te bucuri. Printre acestea se numără cocktailuri cu prosseco, fotografii la o cabină foto și o atmosferă mega cool.

În plus, vei avea șansa să pleci acasă cu super premii și cu bilete de avion cadou, oferite în anumite momente norocoase, care vor fi anunțate de un MC. Ofertele pregătite de magazinele noastre vor fi disponibile pe website-ul Mega Mall începând cu data de 16 noiembrie.

Fă-ți lista cu toate dorințele tale și hai vineri, pe 17 noiembire, la Mega Mall să bifezi cât mai multe dintre ele. Te așteptăm cu reduceri și surprize pe bune!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: