Dascălu aduce la Iași și Timișoara un brand italian de cosmetice Dascălu aduce la Iași și Timișoara un brand italian de cosmetice
Grupul Iulius a semnat un parteneriat cu retailerul italian PUPA Milano, prin care brandul de cosmetice va deschide două magazine, la Iulius Mall Timişoara... Dascălu aduce la Iași și Timișoara un brand italian de cosmetice

Grupul Iulius a semnat un parteneriat cu retailerul italian PUPA Milano, prin care brandul de cosmetice va deschide două magazine, la Iulius Mall Timişoara şi Palas Mall Iaşi.

Magazinul din Iulius Mall Timişoara se va inaugura joi, 31 martie 2016, iar cel din Palas Mall, în vara acestui an.

PUPA Milano are o gamă completă şi diversificată de make-up, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj.

Brandul pune accent pe strălucire, inovare, cercetare, brevete exclusive, calitate a materiilor prime, precum şi pe excelentul raport calitate-preţ. PUPA Milano este o marcă Micys Company, companie italiană înfiinţată în 1976, prezentă astăzi în 70 de ţări.

Cu peste 330 de magazine, Iulius Mall Timişoara este cel mai mare mall din afara Bucureştiului. Clienţii vor avea aproape de ei şi mai multe branduri internaţionale, odată cu dezvoltarea ansamblului urbanistic multifuncţional Openville, din proximitatea mall-ului.

PUPA Milano 01Astfel, zona se va transforma într-un loc cosmopolit, care va include: şapte clădiri de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restaurante și cafenele tematice, 15 săli de cinema multiplex, o zonă de fresh market, săli de evenimente, cel mai mare parc suspendat din România, patinoar şi carusel pentru copii în aer liber.

Inaugurat în mai 2012, ansamblul urbanistic Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie imobiliară din afara Bucureştiului, în valoare de peste 265 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, ansamblul Palas este singurul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 250 de magazine, şase clădiri de birouri clasa A, săli de evenimente, un hotel de 4* stele şi un parc de 50.000 mp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: