Alexander Vodka deruleaza in perioada 5 aprilie – 4 mai campania in-store „Daruri pentru noul TSAR” prin care consumatorii pot castiga peste 5.000 de...
ALEXANDER VODKA_NEW TSARAlexander Vodka deruleaza in perioada 5 aprilie – 4 mai campania in-store „Daruri pentru noul TSAR” prin care consumatorii pot castiga peste 5.000 de premii la achizitionarea unei sticle de Alexander Vodka. Campania se deruleaza la nivel national in principalele lanturi de hypermarket, iar cumparatorii pot castiga instant si garantat „Daruri pentru noul TSAR”: miniaturi Alexander Vodka, icre de Manciuria pentru „perfect serve” alaturi de Alexander Vodka si halate de casa premium din satin.

de Marian Crăciun

In plus, pe pagina de Facebook www.facebook.com/AlexanderVodka, prin intermediul aplicatiei „Like a TSAR”, consumatorii pot castiga un scaun de masaj din piele. Tot ce trebuie sa faca este sa introduca codul unic aflat pe fiecare sticla de Alexander Vodka in aplicatia de Facebook „Like a TSAR” si pot castiga prin tragere la sorti marele premiu, demn de rasfatul unui tar.

Produsa dupa o reteta traditionala ruseasca din 1895, Alexander Vodka este obtinuta doar din alcool provenit din cele mai bune boabe de grau. Distilata de 5 ori prin diferite coloane de distilare si filtrata tot de atatea ori, Alexander Vodka este gustoasa, usor de baut si perfecta pentru cocktail.

Datorita retetei sale si gustului deosebit, Alexander Vodka ocupa locul 3 in piata din Romania si se adreseaza consumatorului clasic care o bea ‘dry’ si tinerilor, ca ingredient nelipsit al petrecerilor, in mix-uri.

Alexander Vodka face parte din portofoliul Alexandrion Grup. Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.

Alexander Vodka Alexander The New Tsar

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: