Dăruiește frumusețe cu noile seturi cadou de la Dove Dăruiește frumusețe cu noile seturi cadou de la Dove
Seturile cadou Dove cu produse de îngrijire personală pentru femei sunt perfecte pentru a le oferi celor dragi momente de răsfăț și un plus... Dăruiește frumusețe cu noile seturi cadou de la Dove

Seturile cadou Dove cu produse de îngrijire personală pentru femei sunt perfecte pentru a le oferi celor dragi momente de răsfăț și un plus de încredere. Sărbătorește și tu frumusețea și oferă-le emoție celor dragi prin noile seturi cadou Dove.

Dove Duo Classic Beauty Collection

Deodorantul antiperspirant spray Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește cu delicatețe pielea subrațului și oferă 48 de ore de protecție eficientă împotriva transpirației.

Gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing cu ¼ cremă hidratantă lasă pielea mai fină și mai catifelată chiar după primul duș.

Setul conține antiperspirant spray (150 ml) și gel de duș (250 ml). Prețul recomandat este: 21.78 lei.

Dove Duo Delicate Beauty Collection

Antiperspirantul spray Dove Go Fresh Pear & Aloe Vera oferă un parfum proaspăt, în timp ce formula cu protecție îndelungată împotriva transpirației păstrează pielea uscată și fără mirosuri neplăcute timp de până la 48 de ore.

Gelul de duș Dove Go Fresh Rejuvenate contribuie la menținerea barierei naturale de protecție a pielii în timpul dușului și lasă pielea mai fină și mai catifelată, chiar de la prima utilizare.

Setul conține antiperspirant spray (150 ml) și gel de duș (250 ml). Prețul recomandat este: 21.78 lei.

Dove Duo Elegant Beauty Collection

Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul antiperspirant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori. Descoperă bucuria de a purta culorile care îți scot în evidență frumusețea naturală!

Gelul de duș Dove Silk Glow cu formula delicată și ¼ cremă hidratantă ajută pielea să-şi menţină hidratarea naturală, lăsând-o mai fină şi mai mătăsoasă chiar după primul duş.

Setul conține antiperspirant spray (150 ml) și gel de duș (250 ml). Preț recomandat: 21.78 lei.

Dove Duo Radiant Beauty Collection

Cu un parfum elegant, floral și revigorant, antiperspirantul spray Invisible Care Floral Touch oferă îngrijire superioară și este dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori.

Spuma de duș Dove cu ulei esențial de trandafir oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș, cât și pentru ras.

Setul conține antiperspirant spray (150 ml) și spumă de duș (200 ml). Preț recomandat: 26.64 lei.

Dove Duo Elegant Beauty Collection

Antiperspirantul spray Dove Powder Soft, cu ¼ cremă hidratantă, oferă protecție eficientă până la 48 de ore, lăsând pielea subrațului vizibil mai fină și mai catifelată, în doar 3 zile.

Spuma de duș Dove cu ulei de argan – bogat în vitaminele A și E, antioxidanți, acizi grași omega-6 și acid linoleic – oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Setul conține antiperspirant spray (150 ml) și spumă de duș (200 ml). Preț recomandat: 26.64 lei.

Dove Duo Delicate Beauty Collection   

Gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing cu ¼ cremă hidratantă lasă pielea mai fină și mai catifelată chiar după primul duș.

Laptele de corp Dove Essential Nourishment cu formula inovatoare NutriDUO hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Setul conține lapte de corp (250 ml) și gel de duș (250 ml). Preț recomandat: 21.77 lei.

Dove Duo Delicate Beauty Collection

Gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia cu extract de fistic și parfum fin de magnolie răsfață pielea, învăluind-o într-o spumă cremoasă. Formula cu ¼ cremă hidratantă îngrijește și hidratează pielea în profunzime, chiar în timpul dușului.

Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține extract de fistic și parfum fin de magnolie. Formula inovatoare cu NutriDUO hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum).

Setul conține gel de duș (250 ml) și lapte de corp (250 ml). Preț recomandat: 21.77 lei.

Dove Duo Classic Beauty Collection

Gelul de duș nutritiv Dove Gentle Exfoliating cu ¼ cremă hidratantă lasă pielea mai fină și mai catifelată chiar după primul duș.

Săpunul-cremă Dove Gentle Exfoliating cu particulele fine ajută la exfolierea delicată a pielii. Formula delicată cu ¼ cremă hidratantă curață delicat pielea și îi menține în stare optimă bariera naturală de protecție. Săpunul Dove nu usucă pielea și este potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru față.

Setul conține gel de duș (250 ml), săpun solid (100 g) și floare de duș cadou. Preț recomandat: 15.41 lei.

Dove Duo Delicate Beauty Collection

Gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh – Fresh Touch hidratează în profunzime (stratum corneum) și învăluie pielea într-o senzație de prospețime.

Săpunul-cremă Dove cu ¼ cremă hidratantă nu usucă pielea și este potrivit atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat și menține în stare optimă bariera naturală de protecție a pielii, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Setul conține gel de duș (250 ml), săpun solid (100 g) și floare de duș cadou. Preț recomandat: 15.41 lei.

Dove Classic Beauty Collection

Gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing lasă pielea mai fină și mai catifelată chiar după primul duș.

Formula cu NutriDUO a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Dove este singurul antiperspirant cu ¼ cremă hidratantă care lasă pielea subrațului vizibil mai fină și catifelată. Datorită formei solide, antiperspirantul stick Dove Original are o acțiune intensă și îndelungată de prevenire a transpirației, iar ingredientele emoliente îngrijesc delicat pielea subrațului.

Setul conține gel de duș (250 ml), lapte de corp (250 ml), antiperspirant stick (40 ml) și geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 40.84 lei.

Dove Radiant Beauty Collection

Inspirat din ritualurile de îngrijire ale femeilor din Japonia, gelul de duș Dove Glowing Ritual cu extract de floare de lotus și apă de orez purifică pielea și îi redă strălucirea naturală.

Formula delicată a loțiunii de corp Dove Glowing Ritual, îmbogaţită cu lapte de orez și potrivită pentru toate tipurile de piele, lasă pielea luminoasă şi fină.

Antiperspirantul spray Dove Powder Soft, cu ¼ cremă hidratantă, oferă protecție antiperspirantă eficientă până la 48 de ore, lăsând pielea subrațului vizibil mai fină și mai catifelată, în doar 3 zile.

Setul conține gel de duș (250 ml), lapte de corp (250 ml), antiperspirant spray (150 ml) și geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 40.84 lei.

Dove Advanced Radiant Beauty Collection

Gama Dove AHS Color Care conține un extract cu alge roșii și un complex nutritiv cu cheratină ce ajută la refacerea conținutului de substanțe nutritive și repararea structurii interne a firelor de păr deteriorate. Părul devine mătăsos, puternic și cu aspect sănătos.

Setul conține șampon (250 ml), balsam (250 ml) și geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 31.27 lei.

Dove Advanced Elegant Beauty Collection

Îmbogățite cu ulei prețios de Macadamia, produsele Dove Pure Care Dry Oil curăță și hidratează cu delicatețe părul uscat, lăsându-l mătăsos și strălucitor. Uleiul de Macadamia pătrunde adânc în firul de păr și îi redă frumusețea naturală, fără a-l încărca. De asemenea, oferă beneficii excelente părului încurcat și luptă împotriva ruperii firelor și a vârfurilor despicate.

Setul conține șampon (250 ml), balsam (250 ml) și geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 31.27 lei.

Dove Complete Classic Beauty Collection

Gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing cu ¼ cremă hidratantă îi oferă pielii un aspect mai fin și mai catifelat chiar după primul duș.

Formula cu NutriDUO a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Săpunul-cremă Dove Beauty Cream cu formula delicată și pH-ul neutru, curăță delicat pielea și menține în stare optimă bariera naturală de protecție a acesteia.

Antiperspirantul spray Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului și oferă protecție antiperspirantă eficientă timp de 48 de ore.

Șamponul Dove Intensive Repair cu formula cu Nutri-Keratin Actives repară firul de păr din interior și îl hrănește în profunzime la fiecare spălare. Utilizat o perioadă îndelungată, acesta ajută la refacerea zonelor degradate pe termen lung.

Setul conține gel de duș (250 ml), lapte de corp (250 ml), săpun solid (100 g), antiperspirant spray (150 ml), șampon (250 ml) și geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 52.39 lei.

Dove Complete Elegant Beauty Collection

Gama Dove Nourishing Care & Oil cu ulei de argan din Maroc și ¼ cremă hidratantă oferă pielii o îngrijire superioară, lăsând-o fină și catifelată. Gelul de duș hrănește pielea în profunzime (stratum corneum), iar săpunul-cremă curăță delicat, îngrijește pielea și o protejează împotriva deshidratării.

Antiperspirantul Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul antiperspirant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori.

Șamponul și balsamul Dove Radiance Revival sunt special create pentru părul uscat, cu fire rebele. Având la bază complexul Nutri-Oils, un amestec unic cu ulei de migdale și de nucă de cocos, gama hrănește în profunzime părul uscat și îmblânzește firele rebele cu până la 100%.

Setul conține gel de duș (250 ml), șampon (250 ml), balsam (200 ml), săpun solid (100 g), antiperspirant spray (150 ml) și o geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 52.38 lei.

Dove Deluxe Elegant Beauty Collection

Îmbinând puterea uleiul de argan cu formala delicată Dove, spuma de duș Dove cu ulei de argan oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul antiperspirant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori. Descoperă bucuria de a purta culorile care îți scot în evidență frumusețea naturală!

Gama Dove Nourishing Secrets Restoring conține ingrediente inspirate de natură, precum uleiul de cocos și laptele de migdale. Loțiunea de corp și crema de mâini hidratează pielea uscată și o hrănesc în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Setul conține spumă de duș (200 ml), antiperspirant spray (150 ml), loțiune de corp (250 ml), cremă de mâini (75ml) și o geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 53.93 lei.

Dove Deluxe Delicate Beauty Collection

Spuma de duș Dove cu ulei de nucă de cocos combină puterea de hidratare, catifelare și refacere a pielii cu formula delicată Dove, oferind pielii o hrănire instantanee și o senzație de catifelare pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Antiperspirantul spray Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea protejează pielea de la prima utilizare și oferă protecție eficientă de până la 48 de ore împotriva transpirației. Creat cu 0% alcool și cu formula unică Dove cu ¼ cremă hidratantă, antiperspirantul spray Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea îngrijește pielea delicată a subrațului. Acesta contribuie la reducerea iritațiilor cauzate de epilare, lăsând pielea subrațului mai fină și mai catifelată în doar 3 zile de la utilizare.   

Gama Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, inspirată din ritualurile de îngrijire ale femeilor din America Centrală, combină uleiul de avocado cu extractul de galbenele într-un amestec energizant și nutritiv. Loțiunea de corp și crema de mâini hidratează pielea uscată și o hrănesc în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Setul conține spumă de duș (200 ml), antiperspirant spray (150 ml), loțiune de corp (250 ml), cremă de mâini (75ml) și o geantă pentru cosmetice cadou. Preț recomandat: 53.93 lei.

Dove DermaSpa Cashmere Comfort Collection

Gama Dove DermaSpa Cashmere Comfort este îmbogățită cu tehnologia Cell-Moisturisers™, derivată din produsele pentru îngrijirea tenului, care împreună cu ingrediente active-cheie acționează la nivel celular, hidratând și întărind bariera de protecție a pielii.

Loțiunea de corp Cashmere Comfort îți oferă cea mai bună îngrijire posibilă de la Dove, ajutând la hidratarea și regenerarea pielii uscate.

Crema de mâini Cashmere Comfort oferă mâinilor tale o îngrijire completă pentru mâini fine și cuticule îngrijite. Formula bogată, cu efect reconfortant de durată, este ușor absorbită și ideală pentru pielea uscată.

Setul conține loțiune de corp (200 ml), cremă de mâini (75 ml) ambalate într-o cutie premium cadou. Preț recomandat: 30.01 lei.

Dove DermaSpa Goodness³ Collection   

Dove DermaSpa Goodness3 combină uleiurile prețioase cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acționează chiar în interiorul celulelor pielii (din stratum corneum), lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formulele cremelor Dove DermaSpa pentru o textură a pielii catifelată, luminoasă și cu un aspect uniform.

Gama are un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos și mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant și măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie și frangipani.

Setul conține loțiune de corp (200 ml), cremă de mâini (75 ml) ambalate într-o cutie premium cadou. Preț recomandat: 30.01 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: