Dă sunetul mai tare sau 6 motive pentru care am ales un Soundbar Sony! Dă sunetul mai tare sau 6 motive pentru care am ales un Soundbar Sony!
Recunosc. Îmi place să simt vibrațiile unui subwoofer puternic atunci când ascult muzică și, totodată, vreau să fiu în mijlocul acțiunii când văd un... Dă sunetul mai tare sau 6 motive pentru care am ales un Soundbar Sony!

Recunosc. Îmi place să simt vibrațiile unui subwoofer puternic atunci când ascult muzică și, totodată, vreau să fiu în mijlocul acțiunii când văd un film acasă. Iar TV-ul meu nu era pregătit să îmi ofere întreaga experiență decare vă spuneam. Și uite așa, am decis să îi dau o mână de ajutorul și i-am atașat un Soundbar Sony HT-S350. Ce a ieșit… home disco cinema !!!

De fiecare dată când mergeam în vizită la prieteni observam că fiecare are ba un sistem audio performant care mă surpindea mereu atunci când vedeam un film, ba un soundbar cu subwoofer de bubuia casa când dadea muzica mai tare. Fără să își laude ei prea mult aparatura din casă, m-am convins singur că merită investiția și am făcut un scurt research pentru a-mi cumpăra ceva pe gustul și poisbilitățile mele. Am făcut un top 3 și, în final, am ales un Soundbar Sony HT-S350. De ce? Simplu.

 1. Tehnologia de sunet surround virtual pe care o oferă bara de sunet de la Sony mă plasează direct în mijlocul acțiunii filmelor prin emularea sunetului surround în stil cinematografic, fără a fi nevoie de boxe de spate suplimentare. Exact ceea ce simțeam când mergeam la o parte din amicii de care vă spuneam mai sus. Și aici sunetul vine din toate părțile și, credeți-mă pe cuvânt, vă va surpinde de multe ori. Mai ales în cazul filmelor horror unde muzica te ține în tensiune constantă.
 2. Soundbar Sony HT-S350 vine echipat cu un subwoofer wireless puternic, cu un difuzor de dimensiuni mari de 16 cm și un volum de 28 de litri, care redă sunete de bas mai profunde și mai bogate. Exact. O să vrei meeu să dai muzica mai tare.
 3. Se conectează cu ușurință la o serie vastă de televizoare. Cred că nu durează mai mult de 2 minute de când îl scoți din cutie și este gata conectat. Merge să vă conectați televizorul prin HDMI ARC cu un singur cablu, sau, dacă televizorul nu este compatibil cu HDMI, îl puteți conecta prin intrarea optică. Sony HT-S350 are în cutie un cablu special pentru acest tip de conectare și, astfel, puteți continua să vă bucurați de filme, muzică și multe altele.
 4. Există posibilitatea de montare pe perete și instalare facilă. Am observat în descrierea produsului că montat pe perete, conturul barei de sunet se potrivește perfect cu designul oricărui televizor. Eu nu am ales încă această variantă, dar nici nu am exclus-o definitiv.
 5. Un alt avantaj major este faptul că poți trimite info către sounbar wireless prin Bluetooth. Altfel spus, poți să redai wireless, în timp real, toată muzica preferată de pe smartphone-ul tău direct pe soundbar, prin tehnologia wireless Bluetooth.
 6. Înainte de a cumpăra un produs pnline este bine, totuși, să aruncați o privire și într-un magazin offline. Și, slavă Domnului, există destule. Așa puteți să vă dați seama de întreaga calitate a produsului pe care îl vreți. La Sony HT-S350, am găsit materiale de înaltă calitate, prelucrate superb. Elegante și cu design minimalist, bara de sunet și subwooferul prezintă un finisaj metalic perforat în relief pe panourile frontale. Conducta de dimensiuni mari de pe subwoofer evidențiază performanțele ridicate ale unității.

Pe scurt, bara de sunet cu 2.1 canale poate părea discretă și subtilă în camera voastră, dar are un impact impresionant, având o ieșire totală de 320W și un subwoofer wireless puternic. Exact cum vă spuneam, scenele dramatice de acțiune, dar și piesele muzicale preferate nu au sunat niciodată mai bine la mine acasă. A fost o alegere bună și de aceea am decis să vă spun și vouă câteva detalii despre acest produs.

PS. Având în vedere că nu am achiziționat-o de mai mult de 3 zile, o să revin cu mai multe detalii “picante” pe parcurs.

Tip surround (numar de boxe): Soundbar
Putere totala (W): 320
Configuratie boxe: 2.1
Decodare audio: Dolby Digital
Dolby Dual mono
LPCM cu 2 canale
Caracteristici specifice: Moduri de sunet: Automat, Cinema, Muzica, Jocuri, Stiri, Sporturi, Standard
Efect de sunet: Mod nocturn, Mod voce
S-Force PRO
Conectivitate: USB tip A (numai pentru actualizare)
Bluetooth 5.0
HDMI ARC
HDMI CEC
BRAVIA SYNC
Alte caracteristici: Conexiune wireless TV
Dimensiuni: (LATIME x INALTIME x ADANCIME)
Soundbar: 900 x 64 x 88mm
Subwoofer: 190 x 382 x 390mm
Greutate: Soundbar: 2.4kg
Subwoofer: 7.8kg
 • Stefania

  02/07/2019 #1 Author

  Este un soundbar excelent, multumesc mult pentru recomandare!

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: