D-Link, expert în soluţii de reţelistică pentru utilizare personală, lansează un nou model special de cameră de supraveghere: camera EyeOn Baby, cu un design...
Image_EyeOn Baby Camera_D-Link_5D-Link, expert în soluţii de reţelistică pentru utilizare personală, lansează un nou model special de cameră de supraveghere: camera EyeOn Baby, cu un design rotund şi prietenos. Aceasta oferă părinţilor posibilitatea de a monitoriza zi şi noapte camera bebeluşului cu o rezoluţie HD de cea mai mare precizie, prin intermediul unei aplicaţii pentru dispozitive inteligente.

Camera inteligentă poate detecta sunete şi mişcări: părinţii vor fi notificaţi pe smartpone de îndată ce copilul se agită în somn sau plânge. Opţiunea LED de control al temperaturii le permite părinţilor să menţină o temperatură constantă în cameră. Iar, în cazul în care cântatul nu reprezintă un punct forte, camera preia această sarcină având opţiunea de a rula prin intermediul dispozitivului mobil 5 cântece de leagăn pre-instalate.

Image_EyeOn Baby Camera_D-Link_7Camera EyeOn Baby (DCS-825L) este cea mai recentă completare adusă portofoliului D-Link de produse şi servicii cloud: imaginile live transmise de cameră pot fi accesate prin Smartphone şi Tabletă (Android şi iOS) de oriunde, eliminând astfel necesitatea unui dispozitiv suplimentar, precum o unitate parentală. Cu acest dispozitiv, partajarea fotografiilor şi filmuleţelor cu familia şi rudele este ca o joacă de copii. De exemplu, bunicii îşi pot vedea nepoţelul de la distanţă. Camera EyeOn Baby este acum disponibilă şi în România.

Mai mult decât o cameră

Camera de supraveghere EyeOn Baby prezintă o diversitate de opţiuni care depăşesc capacităţile multor camere IP şi răspunde complet nevoilor părinţilor. Aceştia au posibilitatea, de exemplu, să îşi asculte copilul prin microfonul camerei. Difuzorul integrat le permite, de asemenea, să le vorbească copiilor pentru a-i linişti. În plus, camera rulează o selecţie de cântece de leagăn pentru copii prin simpla apăsare a unui buton sau folosind aplicaţia instalată pe smartphone sau tabletă, ajutând bebeluşul să adoarmă pe acorduri muzicale. Camera prezintă funcţia de repetare sau de oprire a cântecelor.

Camera dispune şi de un LED care indică şi analizează temperatura din camera copilului, putând fi de asemenea folosită ca lampă de veghe. Dacă LED-ul este verde, atunci totul este în regulă. Dacă LED-ul arată culoarea albastră, temperatura camerei este prea joasă, iar daca arată roşu, temperatura este prea ridicată. Camera prezintă şi opţiunea de notificare: aplicaţia indică temperatura din camera bebeluşului şi îi anunţă pe părinţi în momentul în care detectează o mişcare sau un sunet, de exemplu dacă bebeluşul plânge sau are un somn agitat. Designul rotund şi prietenos al camerei EyeOn Baby poate fi personalizat cu ajutorul inelelor albastre şi roz interşanjabile.

O cameră uşor de utilizat în călătorii

Camera EyeOn Baby este portabilă şi uşor de utilizat în timpul călătoriilor: dacă nu există conexiunea la Internet sau WLAN la hotel sau acasă la rude, smartphone-ul, tableta sau oricare alt dispozitiv cu funcţie WLAN pot fi conectate direct la cameră. Camera EyeOn Baby poate fi plasată în orice parte a camerei bebeluşului: poate fi alimentată cu energie prin cablul inclus, printr-un conector micro-USB sau orice alt tip de baterie USB portabilă.

Cu aplicaţia mydlinkTM Baby puteţi vedea totul

Camera EyeOn Baby este disponibilă cu aplicaţia gratuită pentru Android şi iOS ce permite accesul la videoclipuri live, instantanee şi înregistrări, precum şi posibilitatea de vizionare a imaginilor prin intermediul oricăror smartphone-uri şi tablete conectate. Instalarea şi configurarea se realizează cu uşurinţă prin aplicaţie – CD-ul de instalare nu este necesar. Opţiunile suplimentare menţionate, precum rularea de cântece de leagăn sau verificarea temperaturii pot fi controlate prin aplicaţia mydlinkTMBaby.

Camera EyeOn Baby este acum disponibilă şi în România. Preţul de vânzare recomandat este de 579 RON.

Camera EyeOn Baby (DCS-825L) – Caracteristici cheie pe scurt:

 • Înregistrare şi transmisie video live zi şi noapte

 • Detectare de mişcări şi sunete, notificare evenimente prin aplicaţie

 • Senzor şi indicator LED de control al temperaturii

 • Microfon integrat şi difuzor pentru comunicare audio bidirecţională

 • Slot pentru card Micro SD/SDHC pentru înregistrare

 • Cinci cântece de leagăn pre-instalate

 • Conectivitate wireless 802.11n

 • Conexiunea la reţea wireless securizată prin WPS

 • Rezoluţie HD de până la 1280 x 720

 • Compresie H.264 şi M-JPEG

 • Acces 24/7 la cameră prin iPhone, iPad, dispozitive Android sau laptop cu aplicaţia mylinkTM Baby

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: