Prețurile produselor oferite de magazinele online din străinătate au continuat, în 2013, să fie mai  mici decât cele din magazinele românești, arată o analiză...
black-friday-shopping-womenPrețurile produselor oferite de magazinele online din străinătate au continuat, în 2013, să fie mai  mici decât cele din magazinele românești, arată o analiză realizată de PayPal, care a verificat destinațiile de unde utilizatorii români pot achiziționa la cele mai bune prețuri produse premium sau ieftine. Studiul a inclus magazine online cunoscute din Statele Unite, Germania, Marea Britanie, Rusia, China și din mai multe piețe din Europa Centrală și de Est.

Aproape o treime dintre românii care cumpără online (33%) au declarat că fac achiziții online din străinătate de câteva ori pe trimestru, în timp ce 17% au spus că fac achiziții din magazinele online străine cel puțin o dată pe lună. Principalele motive pentru achizițiile online din străinătate sunt prețurile mai mici (44%) și disponibilitatea anumitor produse (17%), conform unui studiu PayPal realizat, anul trecut, pe un eșantion de 1.800 de utilizatori români.

PayPal a analizat o serie de produse disponibile în cele mai populare magazine online din Statele Unite, Germania, Marea Britanie, Rusia, China și de pe mai multe piețe din Europa Centrala și de Est.

De unde să cumperi online ca să plătești mai puțin?

Produsele electronice, dar și din alte categorii – prețuri mai mici în străinătate

paypal_info_RO

Evolutia platilor 2012 2013 dia

unde poti economisi dia

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: