Cum vă ajută cardul de credit să călătoriți gratis? BONUS: câștigați 2 bilete de avion cu BT Flying Blue Cum vă ajută cardul de credit să călătoriți gratis? BONUS: câștigați 2 bilete de avion cu BT Flying Blue
V-ați definitivat lista de călătorii pentru vara aceasta? Știți deja prin ce orașe boeme sau pe ce plaje însorite vă prind lunile de toamnă?... Cum vă ajută cardul de credit să călătoriți gratis? BONUS: câștigați 2 bilete de avion cu BT Flying Blue

V-ați definitivat lista de călătorii pentru vara aceasta? Știți deja prin ce orașe boeme sau pe ce plaje însorite vă prind lunile de toamnă?

Ei bine, dacă mai aveți ceva spații libere în agendă, avem câteva informații hot pentru voi, pasionații de travel, dar și de shopping. În plus, prietenii noștri de la Banca Transilvania, Air France, KLM și Tarom vă așteaptă cu bilete de avion pe care le au de oferit către câteva dintre cele mai cool orașe europene.

Nu avem niciun dubiu că vă numărați printre cei care își documentează temeinic online viitoarele destinații pe care le veți vizita și că sunteți la curent cu promoțiile oferite de liniile aeriene pentru a vă putea bucura la maximum de orașele voastre preferate la prețuri avantajoase.

Iar la aceste prețuri avantajoase contribuie acum și un serviciu conex oferit de Banca Transilvania și trei dintre companiile aeriene incluse în programul de fidelizare Flying Blue – Tarom, Air France și KLM – (membrii programului Flying Blue se bucură de posibilitatea acumulării de mile şi a consumării acestora cu oricare dintre companiile membre ale alianței SkyTeam. Milele-premiu obţinute de membrii Flying Blue sunt valabile pe parcursul întregii vieţi, cu condiţia efectuării unui zbor SkyTeam, cel puţin o dată la fiecare 20 de luni).

Este vorba despre cardul BT Flying Blue, un card de credit prin intermediul căruia utilizatorii își pot transforma cumpărăturile în bilete de avion și produse duty-free.

BT flying blueSuntem siguri că există printre voi persoane care au deja un card de credit. Însă de ce nu aveți unul care vă aduce nenumărate beneficii atât în țară, cât și în străinătate? În esență, orice achiziție pe care o veți face pe baza acestui card – fie că vă luați o canapea nouă sau vă aprovizionați cămara pentru o lună întreagă – vă poate aduce “mile cadou” ce se pot pot folosi pentru a cumpăra bilete de avion, bagaj suplimentar gratuit, să faceți un up-grade al clasei de zbor (imaginați-vă, doar, cât de răsfățați ați fi călătorind cu Air France a La Premiere), să achiziționați produse din magazinul online Flying Blue Store sau alte produse și servicii la peste 100 de parteneri, fie că vorbim despre hoteluri sau închirieri de mașini (cu siguranță știți că pentru a închiria o mașină, oriunde în lume, aveți nevoie de un card de credit).

Așa că de ce să nu profitați de oferta celor de la Banca Transilvania? Trebuie să mai știți că dacă aplicați până la finalul lunii iunie (30 iunie) pentru un card BT Flying Blue și îl folosiți la cumpărăturile zilnice, beneficiați de un BONUS de bun venit pentru prima cumpărătură cu cardul, 3.000 sau 5.000 Mile Premiu (în funcție de cardul ales), 0 comision de emitere, 0 comision anual în primul an. În același timp, puteți fi câștigătorul a două bilete de avion către Amsterdam, Hamburg, Geneva sau Paris! Aflați aici mai multe detalii.

Cardul este disponibil în două variante: BT Flying Blue Classic sau BT Flying Blue Premium.

Versiunea Classic a cardului de tip VISA are ca beneficii principale: 1,5 mile Flying Blue pentru fiecare 4 lei cheltuiți la Air France KLM, Tarom și în străinătate și 1,0 mile Flying Blue pentru fiecare 4 lei achitați cu acest card în Romania.

Cardul Flying Blue BT Premium are ca beneficii principale: 2,0 mile Flying Blue la fiecare 4 lei cheltuiți la Air France KLM și Tarom, 2,5 mile Flying Blue la fiecare 4 lei cheltuiți în străinătate și 1,5 mile pentru fiecare 4 lei achitați în România.

În plus, beneficiați de asigurare gratuită pe timpul călătoriei în străinătate, iar dacă sunteți beneficiarii versiunii Premium veți avea acces gratuit în Salonul Business din Aeroportul Internațional Henri Coanda București și Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca (unde vă puteți relaxa înaintea zborului în fotoliile din lounge, servind o cafea bună sau un cocktail răcoritor).

Ce spuneți? Nu ați vrea ca de acum înainte cumpărările să vă ducă un pas mai aproape de următoarea escapadă de weekend? Profitați de promoția BT Flying Blue și aplicați pentru un card până pe 30 iunie!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: