Cum sună o vacanță în Tenerife? Exotica insulă, propunerea Wizz Tours pentru această iarnă Cum sună o vacanță în Tenerife? Exotica insulă, propunerea Wizz Tours pentru această iarnă
Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii a operatorului low cost Wizz Air, ne propune să ne petrecem vacanța de iarnă la soare, în... Cum sună o vacanță în Tenerife? Exotica insulă, propunerea Wizz Tours pentru această iarnă

Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii a operatorului low cost Wizz Air, ne propune să ne petrecem vacanța de iarnă la soare, în Tenerife. Pachetele (zbor şi cazare) încep de la 2.300 de lei, 7 nopţi de cazare pentru două persoane, şi se pot rezerva rapid pe site-ul wizztours.com.

Tenerife este una dintre cele mai mari şi mai populare insule dintre Canare, din Oceanul Atlantic, şi poate fi locul potrivit pentru o lună de miere romantică, pentru familişti, dar şi pentru cei dornici să petreacă timp în cluburi. Totodată, nu îi dezamăgeşte nici pe amatorii de shopping, care vor găsi aici preţuri atractive, sau pe cei veniţi special pentru sporturi nautice sau scufundări. Insula poate fi numită un loc al contrastelor naturale, cu plaje spectaculoase, peisaje selenare stâncoase şi un deşert de nisip, toate dominate de vulcanul încă activ El Teide, înalt de 3.718 m, cu vârful acoperit de zăpadă unde se poate şi schia.

La fel ca şi Dubaiul, considerat una dintre atracţiile exotice pe tot parcusul anului, şi Tenerife, prin clima şi aşezarea sa (Sahara se află la doar 100 de km depărtare, iar din acest motiv temperaturile nu scad sub 20 de grade, ploile sunt rare, iar apa oceanului caldă) devine una dintre destinaţiile preferate de turiştii de pretutindeni.

Pe de altă parte, turiştilor care preferă soarele mai blând din Malta, Cipru, Spania sau Israel, Wizz Tours le pune la dispoziţie pachete de călătorie cu preţuri accesibile.

OFERTE DE PACHETE DE CĂLĂTORII – ZBOR + HOTEL:

Destinaţia  Pachet (nr. zile) Tarife de la*
Malta 7 zile 599 RON
Cipru 7 zile 599 RON
Alicante (Costa Blanca) 7 zile 599 RON
Malaga (Costa del Sol) 7 zile 699 RON
Tel Aviv 3 zile 799 RON
  • Prețul pentru 1 persoană, cazarea și zborul cu toate taxele incluse, plus un bagaj de cabină mic (42 X 32 X 25 cm) pe persoană, în măsura disponibilităţii. Fiecare piesă de bagaj de cabină mare (56 X 45 X 25 cm) şi bagaj de cală pot fi subiectul unor taxe suplimentare. Unele horteluri pot percepe taxe suplimentare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: