Cum se promoveaza turistic alte tari, in timpul izolarii impuse de Coronavirus Cum se promoveaza turistic alte tari, in timpul izolarii impuse de Coronavirus
Municipalitatea din Tel Aviv a organizat un concert dance în timpul apusului de soare pe Marea Mediterană, transmis live în toată lumea de pe... Cum se promoveaza turistic alte tari, in timpul izolarii impuse de Coronavirus

Municipalitatea din Tel Aviv a organizat un concert dance în timpul apusului de soare pe Marea Mediterană, transmis live în toată lumea de pe acoperișul Primăriei! 

Cu miliarde de oameni aflați în auto-izolare, cu state care au granițele închise și zeci de țări în care izolarea socială este impusă de lege, turismul se apropie deja de finalul primei luni de pierderi și criză datorată răspândirii Coronavirusului în lume. Cu toate acestea sunt destinații turistice care încă rămân aproape de turiștii lor și continuă să comunice și să le transmită că îi așteaptă de îndată ce restricțiile se vor ridica.

Spre exemplu, Ministerul Turismului din Israel împreună cu Municipalitatea din Tel Aviv – Yafo au găzduit vineri, 3 aprilie, între orele 17:00 și 18:00 (ora României), o petrecere live transmisă de pe acoperișul Primăriei din Tel Aviv în prezența DJ-ului Itay Galo.

DJ Galo a mixat un set de o oră pe fundalul incredibil al apusului de soare privit din  Tel Aviv.

Petrecerea a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a orașului și pe Zoom și filmată din mai multe unghiuri diferite, astfel încât rezidenții și oamenii din întreaga lume să poată participa și să danseze chiar din sufrageria lor.

Concertul a avut loc în contextul în care Tel Aviv este cunoscut drept capitala distracției pentru țările din Orientul Mijlociu. Spre deosebire de alte destinații din zona Golfului, aici te poți distra toată noaptea, poți consuma alcool și poți rămâne la un afterhours pe plajă. DJ celebri în toată lumea vin aici să mixeze și să întrețină atmosfera până dimineața.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: