Cum sa zbori ieftin din București în Ibiza? 23 de noi destinatii in orarul de vara 2016 al Blue Air Cum sa zbori ieftin din București în Ibiza? 23 de noi destinatii in orarul de vara 2016 al Blue Air
Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, introduce la vanzare rutele pentru orarul de vara 2016. Potrivit oficialilor operatorului de transport aerian, orarul... Cum sa zbori ieftin din București în Ibiza? 23 de noi destinatii in orarul de vara 2016 al Blue Air

Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, introduce la vanzare rutele pentru orarul de vara 2016. Potrivit oficialilor operatorului de transport aerian, orarul de vara 2016 va fi incarcat in totalitate in sistem pana la sfarsitul acestei saptamani, biletele de avion urmând să fie disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 27,99 euro/segment (taxe incluse, locuri limitate) pe site-ul Blue Air.

Totodata, incepand cu finalul lunii martie 2016, Blue Air va adauga in portofoliu 23 de noi rute, atat pentru bazele de operare din Romania, cat si pentru bazele externe din Italia si Cipru.

„Vom opera 6 noi destinatii de pe baza din Bucuresti, din Constanta si Sibiu vom opera cate o noua ruta, din Iasi 3 alte noi destinatii externe, din Bacau 2 rute noi, iar bazei din Torino ii vom adauga inca 8 noi rute”, au precizat oficialii Blue Air.

Astfel, pasionatii de calatorii vor putea pleca din Bucuresti spre Birmingham, Glasgow, Castellon, Hamburg, Lyon si Stockholm – zborurile catre aceste destinatii vor avea o frecventa de 2 ori pe saptamana. In acelasi timp, zborurile din Bucuresti spre Torino vor creste la 3 pe saptamana, spre Roma vor fi 9 zboruri saptamanale, iar spre Koln vor fi 4 curse saptamanal.

Aeroportul din Bacau se deschide incepand cu vara viitoare spre Madrid si Stuttgart (frecventa de 2 zboruri pe saptamana), iar Londra creste la 6 zboruri/saptamana, in timp ce Dublin ajunge la 3.

Din Iasi vor exista 12 frecvente saptamanale spre Bucuresti si de 2 ori pe saptamana se va putea calatorii spre Barcelona, Bruxelles si Koln. Totodata, Londra creste si ea la 3 zboruri pe saptamana cu plecare din Iasi.

Koln

Koln

”Aeroporturile din Iasi si Bacau sunt intr-un sistem de complementaritate, avand o oferta atractiva atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turisti”, a comentat Tudor Constantinescu, director comercial in cadrul Blue Air.

Din Constanta, romanii vor avea posibilitatea de a ajunge la Atena (via Larnaca), aceasta cursa urmand sa fie disponibila din luna iunie cu o frecventa de 2 curse pe saptamana. Important de stieut este si faptul ca Atena nu va fi doar o cursa sezoniera, urmand sa ramana in portofoliul de destinatii al Blue Air si dupa perioada de vara.

“In Constanta avem o comunitate mare de greci, iar aceasta ruta ne-a fost ceruta de foarte mult timp”, a mai spus Constantinescu.

Din Sibiu, Blue Air va ajunge de anul viitor si la Koln (2/saptamana), in timp ce de la baza din Torino se vor deschide Roma si Lamezia Terma (din aceasta iarna), urmand ca din vara sa putem avea legaturi spre Londra, Stuttgart, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca sau Atena.

“Introducem si posibilitatea de conexiune la Bucuresti pentru zborurile interne si internationale, pasagerii inregistrand bagajele la punctul de plecare pana la destinatia finala. Acum lucram la conexiunile spre si dinspre Torino”, au declarat reprezentantii transportatorului.

Nu in ultimul rand, din 1 iunie 2016 Blue Air va incepe si operarea pe Aeroportul International Cluj-Napoca, de unde va opera zboruri cu doua frecvente saptamanale catre Dublin si Liverpool.

Madrid

Madrid

”Adaugarea unei palete atat de mari de rute implica  marirea flotei si a numarului de angajati. Flota Blue Air numara in prezent 15 aeronave, iar pana la sfarsitul lunii martie a anului viitor aceasta va ajunge la un numar de 20 de aeronave tip Boeing 737”, a precizat Gheorghe Racaru, directorul general al Blue Air.

Cifra de afaceri in 2015 va atinge 200 de milioane de euro, iar numarul de pasageri va depasi 2 milioane.

Rute Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle)
  • din Cluj – Napoca: Dublin, Liverpool
  • din Constanta: Atena, Milano (Bergamo)
  • din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Koln, Londra, Paris, Roma
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Sibiu: Koln, Stuttgart
  • din Torino (Caselle): Atena, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: