Cum să transformi o telecabină în … cameră de hotel. Galerie FOTO Cum să transformi o telecabină în … cameră de hotel. Galerie FOTO
Nici nu vă imaginați că puteți să vă petreceți noaptea la 2.743 de metri deasupra nivelului mării, și în același timp să vă auziți... Cum să transformi o telecabină în … cameră de hotel. Galerie FOTO

Nici nu vă imaginați că puteți să vă petreceți noaptea la 2.743 de metri deasupra nivelului mării, și în același timp să vă auziți bătăile inimii mai tare ca niciodată. Acest “popas” nu este pentru cei slabi de inimă, iar cazarea se face într-o … telecabină suspendată!

Recunoaștem că nu este probail cel mai bun loc de dormit pentru somnambuli și asta pentru că se află în cel mai înalt punct al stațiunii de schi Courchevel din regiunea Rhône-Alpes a alpilor francezi.

Cu toate că, la prima vedere, poate părea un simplu teleschi, vorbim, însă, de fapt de o cameră complet mobilată care poate găzdui patru persoane. Oaspeții se pot bucura de o panoramă magnifică în timp ce iau masa deasupra Alpilor, telecabina fiind tot timpul suspendată.

Din păcate, la capitolul minusuri, trebuie să remarcăm faptul că nu există nici o baie, iar turiștii trebuie să o utilizeze, a doua zi, pe cea de la stația de telecabină.

Pentru o astfel de experiență, există câteva reguli speciale: trebuie să vă respectați vecinii (vorbim aici de capra neagra care este ușor de trezit noaptea) și “să nu cereți prea mai multă gheață. Pregătiți?

Sursa: www.bordepanda.com

 • Sofica Mihaela

  05/04/2015 #1 Author

  Pentru iubitorii de adrenalina, aceasta experienta ar fi cu adevarat memorabila. Am incercat sa ma pun in situatia de a fi turist o noapte acolo, si pentru o fractiune de secunda chiar imi auzeam bataile inimii. Daca in timpul zilei panarama este una absolut spectaculara, stau si ma intreb cu e in timpul noptii. Cat o costa oare o astfel de experienta?

  Reply

 • Eric Victor

  05/04/2015 #2 Author

  Hahaha nu stiu daca as putea sa ma acomodez cu asa ceva dar este o experienta frumoasa!!! Merita incercat macar o data in viata!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: