Dacă ești un sclav al tutunului sau doar un simplu pasionat să pufăi țigarte … watch this!  Studiile arată că în Europa, aproape 20.000 de...

Clever-and-Creative-Antismoking-ads-cancer-curesDacă ești un sclav al tutunului sau doar un simplu pasionat să pufăi țigarte … watch this! 

Studiile arată că în Europa, aproape 20.000 de nefumători mor anual din cauza fumatului pasiv, majoritatea fiind expuşi acasă fumului de ţigară.  Riscul de a face cancer pulmonar este cu 30% mai mare pentru fumătorii pasivi faţă de cei care nu sunt expuşi riscului de ţigară. Riscul apariţiei bolii Alzheimer creşte cu 44 de procente, iar cel de a dezvolta o afecţiune a inimii cu 25%.

Potrivit celui mai recent studiu OMS, ţigara este responsabilă pentru 5,7 milioane de decese pe an în lume, fără a se lua în considerare fumatul pasiv.

Clever-and-Creative-Antismoking-ads-sex-life Clever-and-Creative-Antismoking-ads-quick-slow Clever-and-Creative-Antismoking-ads-poor-swimmers Clever-and-Creative-Antismoking-ads-lunginfo Clever-and-Creative-Antismoking-ads-lips Clever-and-Creative-Antismoking-ads-heaven Clever-and-Creative-Antismoking-ads-eyesight Clever-and-Creative-Antismoking-ads-cemetery Clever-and-Creative-Antismoking-ads-cemetery (1) Clever-and-Creative-Antismoking-ads-911 Clever-and-Creative-Antismoking-shoot-yourself Clever-and-Creative-Antismoking-ads-yousmoke-we Clever-and-Creative-Antismoking-ads-weight Clever-and-Creative-Antismoking-ads-Water Clever-and-Creative-Antismoking-ads-Suicide-vs-homicide Clever-and-Creative-Antismoking-ads-suicide

Sursa foto: boredpanda.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: