Cum să mergi cu Uber (aproape) gratuit în București în luna septembrie Cum să mergi cu Uber (aproape) gratuit în București în luna septembrie
În septembrie, când toată lumea a revenit din vacanță, iar anul școlar a început, Uber lansează o campanie prin care utilizatorii se pot deplasa... Cum să mergi cu Uber (aproape) gratuit în București în luna septembrie

În septembrie, când toată lumea a revenit din vacanță, iar anul școlar a început, Uber lansează o campanie prin care utilizatorii se pot deplasa prin București aproape gratuit. În perioada 19 – 30 septembrie, utilizatorii din București care invită pe cineva să încerce serviciul pentru prima dată vor beneficia de o reducere de 10 lei la următoarele 3 curse, de fiecare dată când recomandă serviciul.

“Cu toții ne întoarcem la serviciu sau la școală în luna septembrie, iar orașul se aglomerează simțitor. Prin această campanie ne propunem să ajungem la un număr cât mai mare de utilizatori și să promovăm Uber în detrimentul mașinii personale. Această inițiativă, alături de recenta scădere a tarifelor, va permite utilizatorilor care recomandă serviciul Uber să circule prin București gratuit sau aproape gratuit”, a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România.

Fiecare utilizator are un cod personal pe care îl poate trimite mai departe prietenilor. Pentru a trimite codul personal de recomandare, utilizatorii trebuie să deschidă meniul aplicației Uber și să selecteze “Curse gratuite”. Cu acel cod, un nou utilizator Uber va beneficia de 10 lei reducere la primele lui 3 curse Uber. De aceeași reducere va beneficia și utilizatorul care a recomandat serviciul Uber.

În perioada campaniei, în condiții de trafic normal, utilizatorii care vor recomanda serviciul Uber vor beneficia de curse gratuite pe rute precum Gara de Nord – complexul studențesc Regie sau Parcul Tineretului – Piața Victoriei, în timp ce o cursă de la Politehnică până în Centrul Vechi va costa aproximativ 2 lei.

Mai mult, primii 10 utilizatori care vor recomanda serviciul Uber unui număr cât mai mare de prieteni în perioada campaniei vor primi curse Uber în valoare de 500 de lei. În cazul în care mai mulți utilizatori vor fi la egalitate, beneficiul va fi acordat utilizatorilor care au ajuns primii la numărul final de curse gratuite primite.

Uber a scăzut recent tarifele în București cu 10% la serviciul uberX și respectiv 30% la UberSELECT, devenind astfel unul dintre cele mai accesibile moduri de a te deplasa prin oraș.

Noile tarife Uber

  uberX UberSelect
  Tarif vechi Tarif nou Tarif vechi Tarif nou
Tarif de bază 1.45 lei 1.3 lei 2.45 lei 1.65 lei
Tarif / minut 0.26 lei 0.22 lei 0.40 lei 0.28 lei
Tarif / km 1.45 lei 1.3 lei 2.45 lei 1.65 lei
Tarif minim 8 lei 8 lei 10 lei 10 lei
Taxă de anulare 6 lei 6 lei 6 lei 6 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: