Samsung se laudă cu soluția perfectă pentru locuință ce vă ajută să realizați economii considerabile, atât din punct de vedere financiar, cât și din...
Left-Angle_WhiteSamsung se laudă cu soluția perfectă pentru locuință ce vă ajută să realizați economii considerabile, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al energiei electrice. Astfel, cei de la Samsung prezintă sistemul de aer condiționat Samsung RAC Boracay ce menține o temperatură constantă în încăpere pentru mai mult timp, pentru cei care vor să se bucure de confort și pe perioada sezonului rece.

De exemplu, în cazul unui apartament cu o suprafață de 70 mp, în luna octombrie, când pe perioada nopții temperatura scade considerabil, pentru a beneficia de confort termic și pentru a avea în încăpere 24 °C, puteti utiliza sistemul Samsung RAC Boracay 12000btu. Astfel, într-o lună costul de utilizare nu va depăși 173,48 RON pentru 412.92 kwh consumați în cazul sistemului de aer condiționat Samsung, față de 218,93 RON, respectiv 2000.802 kwh consumați, în cazul folosirii unei centrale termice murale.

Cu Samsung RAC Boracay, românii vor simți avantajele pe care noul sistem de aer condiționat le oferă, îndeosebi în acest sezon. Având la bază tehnologia Smart Inverter, noul aparat de aer condiționat reduce costurile de încălzire cu 21%, reducând, de asemenea, timpul de încălzire cu până la 50%. Suntem încântați că putem oferi posibilitatea românilor de a face achiziții inteligente și avantajoase într-un sezon pretențios cum este anotimpul rece

Claudiu Lăpădat, șeful diviziei Home Appliances în cadrul Samsung Electronics România

Tehnologia Smart Inverter, oferită de sistemul Samsung RAC Boracay este mai avantajoasă din punct de vedere al costurilor, față de o centrală termică murală, spre exemplu. În plus, și instalarea unui sistem de aer condiționat este mai facilă, fiind eficient atât pe durata sezonului rece, cât și în timpul verii.

Tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constantă, fără oprirea și pornirea continuă a compresorului, reducând astfel consumul de energie electrică. În plus, această tehnologie îi asigură pe utilizatori că temperatură din locuință este constantă. De asemenea, sistemul Samsung RAC Boracay reduce cu până la 50% timpul de încălzire a încăperii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: