Cum să îți răsfeți iubita de Valentine’s Day ca pe Angelina Jolie sau Marilyn Monroe Cum să îți răsfeți iubita de Valentine’s Day ca pe Angelina Jolie sau Marilyn Monroe
Ziua de Valentine’s Day sau Sărbătoarea Îndrăgostiților,  mai pe românește, surprinde aproape 5 milioane de femei și peste 4,5 milioane de bărbați din România... Cum să îți răsfeți iubita de Valentine’s Day ca pe Angelina Jolie sau Marilyn Monroe

Ziua de Valentine’s Day sau Sărbătoarea Îndrăgostiților,  mai pe românește, surprinde aproape 5 milioane de femei și peste 4,5 milioane de bărbați din România în cuplu. Și cum o vorbă din străbuni spune că “Dragostea trece prin stomac”, restaurantele se întrec zilele acestea cu propuneri inedite, care să le ofere îndrăgostiților o experiență unică, pe măsura fluturilor din stomac.

Spre exemplu, un art restaurant de pe Floreasca le propune tinerilor îndrăgostiți o experiență demnă de vedete Hollywood. La Ora Experience gătește un chef grec care în urmă cu un an pregătea dish-uri pentru celebrități precum Angelina Jolie, Leonardo Di Caprio sau modele Victoria’s Secret.  

Chef Manos pregătește adevărate opere de artă în farfurie. Platingurile lui îmbină stiluri din bucătăriile internaționale precum cea americană, mexicană, peruană, cu influențe din bucătăria asiatică,   Tot aici, pot fi admirate, în premieră în România,  tablourile artistei Christian D. Pope.

Pentru cei care vor să Sărbătorească Valentine’s Day exact ca americanii, pe Iancu Căpitanu 26 s-a deschis de curând un restaurant cu specific american, unde atmosfera și preparatele reproduc spiritul din marile restaurante din Chicago. În meniu sunt antreuri precum calamari prăjiţi, taco, mac and cheese sau flat bread. Burgerii au aromă de whisky, brie şi chutney, dar există şi o variantă veggie.

Indiferent ce ați comanda, gândiți-vă că fiecare preparat de aici ar fi fost pe gustului celebrei muze Marilyn Monroe. Apropo, localul este decorat cu tablouri inedite care o au în prim-plan pe cea mai faimoasă blondă din istorie.

Cei de la Banjo Jack au mers mai departe cu tradiția, iar pe 13 februarie organizează Desperation Day, o seară dedicată celor care sunt singuri, dar care au astfel șansa să întâlnească pe cineva pentru a nu mai fi singuri de Valentine’s Day.

Cu gâdul la Ziua Îndrăgostiților, cofetăria Liane a pregătit pentru toți cei care preferă dulcele sănătos, neprocesat termic și cu zaharuri naturale, inimioarele cu gem din fructe, migdale și semințe de chia.

Indiferent de cum alegeți să petreceți de Valentine’s Day, nu uitați că iubirea se celebrează în fiecare zi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: