Cum sa iti iei Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge cu 0 Euro de la Vodafone Cum sa iti iei Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge cu 0 Euro de la Vodafone
“Incepand din data de 21 februarie, ora 21:00, noile Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge vor fi disponibile la pre-comanda pe site-ul... Cum sa iti iei Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge cu 0 Euro de la Vodafone

“Incepand din data de 21 februarie, ora 21:00, noile Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge vor fi disponibile la pre-comanda pe site-ul Vodafone Romania, in reteaua de magazine proprii si in reteaua partenerilor”, sustin reprezentantii Vodafone Romania.

Noile terminale de la Samsung – GALAXY S7 si GALAXY S7 edge – vor putea fi achizionate de la Vodafone Romania in varianta de memorie de 32 GB, pe doua culori: negru si auriu. La fiecare pre-comanda, clientii vor primi, in plus, un Samsung Gear VR, in limita stocului disponibil.

Pretul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7 edge.

Livrarea terminalelor care vor fi pre-comandate de utilizatori, in intervalul 21 februarie – 5 martie, se va face cu trei zile inainte de lansarea oficiala, respectiv pe 8 martie.  

Noile Samsung GALAXY S7 si Samsug GALAXY S7 edge vor fi disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone Romania, precum si online, incepand cu 11 martie 2016.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: