Cum sa iti alegi un router in 5 pasi simpli! Cum sa iti alegi un router in 5 pasi simpli!
Daca sunteti indecisi atunci cand vreti sa va cumperati un router bun pentru acasa, știm noi ce trebuie sa faceti si la ce detalii... Cum sa iti alegi un router in 5 pasi simpli!

Daca sunteti indecisi atunci cand vreti sa va cumperati un router bun pentru acasa, știm noi ce trebuie sa faceti si la ce detalii sa va uitati. Nu trebuie sa aruncati o caruta de bani, dar nici nu trebuie sa va zgarciti pentru ca apoi semnalul o sa fie slab. Nu cred ca va dotiti asta!

  1. Alegeti un router care să fie compatibil cu standardul 802.11n. De ce zicem asta? Simplu. 802.11n diferă de celelalte standarde wireless prin faptul că foloseşte tehnologia MIMO (multiple-input multiple-output). Aceasta se traduce prin folosirea simultană a mai multor antene. Teoretic, rata de transfer de date poate varia între 54 şi 600 Mbit/s. Un alt avantaj efectiv al standardului nou-aprobat este raza de acoperire mai mare.
  2. Un router cu semnal WiFi mai puternic va ofera, totodata, si o acoperire extinsa. Spre exemplu, un router cu 4 antene externe omni-directionale asigura viteza, stabilitatea si aria extinsa de acoperire a semnalului WiFi. De la activitatile banale de web-browsing, e-mail, chatting online, si pana la aplicatiile intensive consumatoare de banda precum gaming online sau streaming video HD, va veti bucura de o experienta de navigare distractiva, oriunde, oricand, in mod impecabil.
  3. Noi credem ca este necesar si un timer inteligent pentru programare automata. Daca uitati opriti reteaua pe timpul noptii, functia de management inteligent va scuteste de complicatii. Puteti seta un interval de timp preferat si routerul va opera comenzile in mod inteligent, oferindu-va un consum redus de energie si functionarea in mod eficient si sigur pentru intreaga familie. 
  4. Un design atractiva va permite sa amplasati routerul oriunde in casa. Il puteti chiar si pe post de ornament pe o masuta sau pe dulapul din camera.
  5. Nu trebuie sa omiteti faptul ca anumite personae va pot accesa reteaua si va pot fura datele. Asa ca este necesar ca routerul sa suporte mecanisme de criptare WPA-PSK, WPA2-PSK. Va protejeaza, astfel, reteaua ta WiFi de accesul neautorizat.

Acestea fiind spuse, noi va recomandam routerul wireless High-Power Tenda FH456. Acesta este destinat utilizarii in spatii extinse.

Cele 4 antene performante de 5dBi cu acoperire omni-directionala si tehnologia de amplificare a semnalului asigura stabilitatea si aria extinsa de acoperire a retelei, precum si o viteza de pana la 300Mbps pentru o experienta de navigare suprema.

Functia de programare automata, instalarea facila, controlul latimii de banda si setarile avansate de securitate asigura o experienta online inteligenta si adaptata nevoilor voastre. Indiferent daca sunteti entuziasti sau utilizati un router pentru prima data, FH456 este super usor si intuitiv de configurat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: