Cum să ai toate țiglele pe casă! Cum să ai toate țiglele pe casă!
Da, știu! Toți vă gândiți la clasica expresie „a nu avea toate ţiglele pe casă”, „a-i lipsi o doagă”, „a fi dus cu pluta/sorcova”,... Cum să ai toate țiglele pe casă!

Da, știu! Toți vă gândiți la clasica expresie „a nu avea toate ţiglele pe casă”, „a-i lipsi o doagă”, „a fi dus cu pluta/sorcova”, dar noi vrem să vă spunem în următoare rânduri cum să ai toate țiglele pe casă! Adică să nu te trezești la prima furtună, sau la a doua, că rămâi fără acoperiș deasupra capului. Iar sfaturile specialiștiilor Bilka sunt întotdeauna de mare ajutor chiar și pentru cei mai pricepuți meseriași.

Ne-am gândit să vă arătăm ce este în trend în materie de țiglă metalică și cum ar putea să arate casa voastră mult visată atunci când alegi stilul care îți place. Cei de la Bilka ne-au arătat portofoliul lor, iar noi am ales trei modele… care ne-au plăcut nouă! Altfel spus, dacă sunteți în căutarea unui acoperiș și vreți să scăpați de probleme sau vă mutați la casă nouă și aveți în gând un acoperiș cu țiglă metalică sunteți unde trebuie!

Din start trebuie să știți că durată de viață este unul din punctele forte ale țiglei metalice BILKA. De ce spunem asta? Pentu că un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea.

În plus, rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.

La capitolul atuuri mai enumerăm etanșeitatea perfectă, care nu permite scurgeri de apă sub învelitoare, un grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului și, bineînțeles, estetica.

Cu toții vrem ca acoperișul casei noastre să pună în evidență frumusețea clădirii , iar țigla metalică este o soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

În topul realizat de noi am inclus țigla IBERIC. Vorbim de un model de țiglă profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Cei de la Bilka ne-au asigurat că țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm și se poate produce în 25 de nuanțe. Da, 25 de culori.

Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect, dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Am adăugat pe listă țigla ROMANIC profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Această țiglă metalică poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm și, la fel ca și țigla IBERIC se poate produce în 25 de nuanțe.

Și aici vorbim de un produs care se remarcă prin înălțimea profilului, aceasta fiind de 30 mm. Eleganța și durabilitatea modelului permit utilizarea lui pe construcțiile noi, dar și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice cu o vechime de sute de ani.

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

În TOP 3 am trecut și țigla GOTIC, o țiglă profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC se produce în 25 de nuanțe și poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Cei de la Bilka susțin că pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția. Atfel spus, acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.

În final vă mai spunem doar atât. Puteți opta pentru un acoperiş din țiglă metalică: ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat. Doar așa puteți să aveți toate țiglele pe casă!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: