Cum să ai o bucățică de NewYork la tine acasă – Galerie Foto Cum să ai o bucățică de NewYork la tine acasă – Galerie Foto
Designerii se întrec în a-și arăta măiestria și creativitatea în crearea de modele de livinguri care mai de care mai inovative și mai moderne.... Cum să ai o bucățică de NewYork la tine acasă – Galerie Foto
new yorkDesignerii se întrec în a-și arăta măiestria și creativitatea în crearea de modele de livinguri care mai de care mai inovative și mai moderne. Principalul lor interes este să reușească să ia în calcul de fiecare dată tipologia caselor românilor, gusturile și obiceiurile lor.

Programele de mobilă LEM’S sunt create diferențiat pentru a satisface nevoile clienților cu venituri mici, medii, dar exista și vârfurile de gamă pentru românii cu venituri mari. LEM’S oferă astfel mobiler de calitate, modern, rezistent, primitor, bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier „made in Romania”.

Dacă vorbim de camere de zi, designerii LEM’S au înţeles că românii folosesc această încăpere fie ca loc de primit musafirii, fie ca loc de joacă pentru copii, loc de servit masa, ca birou sau chiar ca loc de dormit. Astfel că în reţeaua LEM’S sunt expuse programe de mobilier care țin cont de toate aceste posibile întrebuințări ale spațiului.

Living New York, produs din gama de lux, cu un design exclusivist se remarcă prin modul în care suprafața de sticlă Lacobel compune lumina, modelând, chiar „reinventând spațiul”. Studiile ne arată că românii acordă cea mai mare atenție mobilierului din living, care trebuie să ofere loc pentru obiectele care vorbesc despre noi, despre familia noastra, despre personalitatea noastră.

Livingul NewYork vine cu un stil elegant, minimalist și în același timp oferă spațiu pentru toate obiectele personale care te reprezintă. Pe rafurile de sticlă și în interiorul modulelor dotate cu sistem special de deschidere tip push își vor găsi locul cărțile preferate, fotografii din vacanță, trofee câștigate sau diplome obținute.

Și unde mai pui că LEM’S pune la dispoziția clienților doua culori wenge și urbano pentru finisaje carcasă, patru culori negru, roșu, alb și cappuccino pentru finisaje fronturi și peste 20 de module cu care să se joace atfel încât fiecare client să își creeze singur mobilierul perfect pentru living după dimesiunile, nevoile și gusturile sale.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: