Cum s-a văzut de pe covorul roșu de la Hollywood premiera Star Wars: The Force Awakens FOTO & VIDEO Cum s-a văzut de pe covorul roșu de la Hollywood premiera Star Wars: The Force Awakens FOTO & VIDEO
Turiștii dornici să pășească pe celebrul Walk of Fame sau chiar locuitorii Los Angeles-ului care plănuiau să iasă la o plimbare au trebuit să... Cum s-a văzut de pe covorul roșu de la Hollywood premiera Star Wars: The Force Awakens FOTO & VIDEO

Turiștii dornici să pășească pe celebrul Walk of Fame sau chiar locuitorii Los Angeles-ului care plănuiau să iasă la o plimbare au trebuit să își schimbe total planurile de luni seara.

Și asta pentru că Hollywood Boulevard, gazda emblaticului Chinese Theatre, una dintre locațiile în care a început istoria de pe marele ecran a Star Wars – pe 25 mai 1977 -, a fost “asediat” de echipa, fanii și actorii care au dat viață personajelor unuia dintre cele mai așteptate filme ale acestui an.

Star Wars: Trezirea Forței” sub imperiul marketingului: o explozie de venituri așteptată. GALERIE FOTO

Premiera episodului 7 din Star Wars, The Force Awakens, a avut loc la Hollywood pe data de 14 decembrie, în cadrul unui eveniment exclusivist – accesul s-a făcut doar pe bază de invitație – descris de oamenii din industria filmului ca fiind cea mai mare manifestare de acest gen din istoria Cetății Filmului.

Pentru premiera de aseară, Disney și LucasFilm au ridicat un imens cort tematic care a conectat Dolby Theatre (locul unde are loc anual ceremonia decernării Oscarurilor), Chinese Theatre (sala cu ecran IMAX dedicată premierelor de la Hollywood) și El Capital Theater (“casa” Disney) – capacitatea acestuia a fost de circa 6.000 de persoane. Cortul a fost plin de instalații interactive, de actorii (mai vechi și mai noi) ai filmului, dar și de invitații aleși pe sprânceană, mulți dintre ei alegând să vină costumați în memorabilele personaje ale îndrăgitei serii.

Forța fie cu voi: parcuri tematice Star Wars în Disneyland și Disney World

Al șaptelea episod al Star Wars va intra în cinematografele din întreaga lume începând cu data de 16 decembrie. Două noi filme sunt programate să apară pe marile ecrane în 2017 și 2019.

Vedeți aici mai multe detalii despre premiera Star Wars: The Force Awakens:

Foto: Mashable & The Hollywood Reporter

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: