Cum purificăm aerul din interior? Folosim sau nu umidificatoare în camerele copiilor noştri? Cum purificăm aerul din interior? Folosim sau nu umidificatoare în camerele copiilor noştri?
Specialiștii Daikin România, reprezentanța locală a liderului mondial și european pe piața aparatelor de aer condiționat, răspund întrebărilor prin soluții de purificare a aerului... Cum purificăm aerul din interior? Folosim sau nu umidificatoare în camerele copiilor noştri?

Specialiștii Daikin România, reprezentanța locală a liderului mondial și european pe piața aparatelor de aer condiționat, răspund întrebărilor prin soluții de purificare a aerului din interior combinate cu umidificatoare.

Amintim, astfel, purificatorul Ururu, cu funcţie de umidificare integrată şi Ururu Sarara, un aparat de aer condiţionat care integrează funcţii de umidificare, dezumificare, purificare, pe lângă cele de ventilaţie şi încălzire/răcire. Acestea ajută la eliminarea prafului, acarienilor, bacteriilor sau viruşilor care pot prolifera în mediul umed. 

De ce este importantă umidificarea aerului pentru copii?

Daikin Ururu SararaUtilizarea umidificatoarelor pentru camerele copiilor este recomandată ca măsură de prevenire sau tratare a simptomelor de crup, una dintre cele mai frecvente afecţiuni respiratorii de natură virală la copii, cu incidenţă de vârf în sezoanele de toamnă şi iarnă.

Simptomele crupului sunt asemanatoare cu ale răcelii şi gripei, dar se diferenţiază prin tuse, răguşeală şi dificultăţi de respiraţie.

Aerul umidificat corespunzător previne apariţia viruşilor (sau le micşorează durata de viaţă) şi menţine umiditatea mucoasei nazale a copiilor, care acţionează ca o barieră de protecţie împotriva acestora.

Riscuri de îmbolnăvire minimizate prin purificarea aerului

Purificator Daikin Ururu 1La polul opus, umiditatea crescută a aerului poate provoca alte probleme ale sistemului respirator, fie din cauza curăţării necorespunzătoare a aparatelor convenţionale de umidificare, fie din cauza bacteriilor care se pot dezvolta în mediul umed.

Mai mult decât atât, aerul interior conţine multe substanţe care generează probleme de sănătate, precum alergeni, praf, acarieni, bacterii, viruşi şi fum de țigară.

Astfel, folosirea purificatoarelor de aer elimină multe dintre riscurile asociate bolilor respiratorii, alergiilor sau astmului, care se dezvoltă în mod special în primele etape de viaţă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: