Cum poți deveni partener Uber, chiar dacă nu ai mașină Cum poți deveni partener Uber, chiar dacă nu ai mașină
În premieră pentru țara noastră, Uber a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, una din cele mai mari companii de leasing din regiune, prin care ... Cum poți deveni partener Uber, chiar dacă nu ai mașină

În premieră pentru țara noastră, Uber a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, una din cele mai mari companii de leasing din regiune, prin care  oferă partenerilor Uber soluții de finanțare pentru mașini noi.

Astfel, prin parteneriatul Uber-LeasePlan, o persoană care nu deține un automobil poate începe să conducă pe platforma Uber cu noua mașină în aproximativ o săptămână, dacă aceasta este deja pe stoc.

“Șoferii parteneri Uber sunt cei datorită cărora utilizatorii noștri ajung rapid, confortabil și în siguranță la orice destinație. Noi credem că fiecare din ei este un antreprenor, alegând să valorifice oportunitatea de a câștiga un venit în plus, cu timpul și mașina lor. Prin parteneriatul cu LeasePlan, oferim posibilitatea și celor care nu au mașină să devină propriul lor șef și să beneficieze de un automobil nou pe care îl pot folosi, atât pentru Uber, cât și pentru călătoriile cu familia sau prietenii”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Șoferii parteneri au posibilitatea să contracteze un leasing operațional la cele mai mici costuri, cu până la  30% mai avantajoase decât ofertele disponibile în piață. Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de cel puțin un an, iar mașinile puse la dispoziție sunt din gama Volkswagen Jetta, Skoda Rapid și Skoda Octavia. Acestea vor putea fi folosite atât pentru serviciul UberX, cât și pentru UberSELECT.

Planurile tarifare propuse au în vedere durata contractului și distanța anuală contractată. Suma lunară acoperă taxele de înmatriculare, reviziile, impozitul, taxele de service, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA), asigurarea Casco și deprecierea mașinii.

Bine de știut:

  • mașina poate fi folosită și în scopuri personale, aplicându-se aceeași limită de kilometri;
  • acordul de leasing este încheiat între șofer și LeasePlan;
  • în multe cazuri, cheltuielile de leasing ale mașinii sunt deductibile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: