Cum poate deveni joaca pe calculator o cariera de viitor? Academia inventeaza.ro, locul unde creativitatea si distractia fac casa buna cu stiinta si tehnologia! Cum poate deveni joaca pe calculator o cariera de viitor? Academia inventeaza.ro, locul unde creativitatea si distractia fac casa buna cu stiinta si tehnologia!
Academia inventeaza.ro este un program educational „before & after school” de tip #STEM, prezent in Romania inca din 2011, care are la baza deprinderea... Cum poate deveni joaca pe calculator o cariera de viitor? Academia inventeaza.ro, locul unde creativitatea si distractia fac casa buna cu stiinta si tehnologia!

Academia inventeaza.ro este un program educational „before & after school” de tip #STEM, prezent in Romania inca din 2011, care are la baza deprinderea denotiuni practice de Robotica insemnand Programare, Electronica si Mecanica.

Cei trei fondatori ai Centrului de Creatie Tehnica pentru Tineret, Cristiana Bogateanu, Constantin Craciun si Madalina Iorga, au fiecare peste 8 ani de experienta in robotica (open source hardware, roboti autonomi, inteligenta artificiala), invatamant si resurse umane.

Programul creat de cei trei tineri imbina utilizarea tehnologiei cu joaca educativa si este complementar cunostintelor dobandite la scoala de copiii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani. In cadrul a 16 ateliere practice, a cate 2 ore fiecare, echivalentul unui modul, copiii vor invata cum sa construiasca, sa controleze si sa programeze roboti, cum sa lucreze in echipa si sa se faca intelesi, cum functioneaza tehnologiile actuale dar si cum sa gandeasca analitic si creativ, transformand, tototada, joaca pe calculator intr-o cariera de viitor. Totul alaturi de mentori care au ajuns specialisti in robotica si tehnologie, dar care gandesc ca si cei mici, simt ca ei si invata cu ei.

Trebuie sa stii ca in acest moment centrul este singura entitate din domeniul de educatie care sustine elevii care au 10 pe linie si in acest sens le ofera gratuit Atelierele de Robotica (este necesar doar achizioneze doar kit-ul robotic pe care se lucreaza in cadrul atelierelor).

In acest moment, fondatorii academiei isi doresc ca si alte companii sa se alature acestui program pentru promovarea educatiei in tehnologie, sau, altfel spus, al unei educatii bazata pe experimentare si joaca.

Intro Prezentare Academia inventeaza.ro

De ce sa iti aduci copilul la un astfel de curs? Pentru ca viitorul apartine tehnologiei si tu vrei ca el sa fie stapanul viitorului sau.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: