Cum interacționezi cu o boxa inteligentă care îți și răspunde Cum interacționezi cu o boxa inteligentă care îți și răspunde
În portofoliul meu de gadgeturi a apărut, de curând, (ce să vezi) și o boxa inteligentă. Da, da… o boxă inteligentă care în afară... Cum interacționezi cu o boxa inteligentă care îți și răspunde

În portofoliul meu de gadgeturi a apărut, de curând, (ce să vezi) și o boxa inteligentă. Da, da… o boxă inteligentă care în afară de a reda muzica preferată, mai îmi răspunde și la întrebări. Cum așa? Păi e simplu. Tehnologia preia ușor atributele personalității umane, iar interacțiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca într-o conversație.

Cei de la Allview s-au organizat bine de tot și au adus pe piață boxa V-bass, un dispozitiv gândit nu doar pentru a reda conținut audio, după cum spuneam, ci și pentru a răspunde la întrebări și comenzi vocale.

V-bass măsoară 67mm în circumferință și puțin peste 10cm în înălțime și poate fi folosită în orice împrejurări: acasă, în mașină, la birou sau în vacanțe. Noua jucărie este compatibilă cu Amazon Alexa și poate să furnizeze informații de cultură generală, spune glume, lecturează cărți audio sau crează liste de activități ori de cumpărături. Totul, în limba engleză. Totuși, interacțiunea cu Amazon Alexa necesită conexiune WiFi.

Când aceasta nu este disponibilă, V-bass se poate conecta prin Bluetooth la telefon și poate reda conținut audio din memoria terminalului. În același timp, V-bass poate servi drept dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice.

Dacă vi se pare interesant vă mai spun că interacțiunea cu V-bass se realizează printr-o simplă apăsare de buton, urmată de o întrebare sau comandă vocală. Cu doar câteva cuvinte potrivite, boxa ajustează volumul la intensitatea dorită, schimbă piesa, alege postul de radio favorit sau setează o alarmă pentru un anumit interval de timp.

Mai mult, cu ajutorul aplicației Siebo Multiroom din Magazin Play, puteți folosi concomitent mai multe boxe V-bass aflate în încăperi diferite, pe care puteți reda fie același conținut audio, fie conținut diferit. Mai mult, două boxe pot funcționa în sistem stereo, pe două canale diferite. Tot prin intermediul aplicatiei puteți face liste cu posturile de radio preferate pe care să le accesați apoi printr-o simplă comandă vocală.

V-bass are o putere de 3W si o autonomie de până la 4 ore, iar încărcarea se realizează prin intermediul cablului microUSB. Boxa inteligentă este disponibilă și pe site-ul allview.ro la prețul de 249 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: