Cum arată și ce specificații are noul flagship Sony, Xperia Z4? Cum arată și ce specificații are noul flagship Sony, Xperia Z4?
Producătorul japonez de electronice Sony, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a anunțat recent lansarea pe piața niponă... Cum arată și ce specificații are noul flagship Sony, Xperia Z4?

Producătorul japonez de electronice Sony, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a anunțat recent lansarea pe piața niponă a noului flagship, Xperia Z4.

Pentru moment, compania nu a dat publicității detalii legate de lansarea internațională a gadgetului, însă a precizat o serie de detalii tehnice ale terminalului cu care își propune să cucerească piața de mobile în acest an.

Astfel, Z4 se aseamănă destul de mult cu predecesorul său, având același ecran de 5,2 inci, o grăsime redusă, de doar 6,9 milimetri, și un procesor Snapdragon 810 octacore cu 1 GHz și 64 biți.

Camera principală a device-ului este tot de 20,7 megapixeli, în timp ce camera frontală a primit lentile wide-angle. Noul smartphone Xperia Z4 are 3 GB de RAM, o baterie de 2930mAh și rulează pe baza sistemului de operare Android 5.0 Lollipop.

xperia-z4

Japonezii de la Sony sunt recunoscuți pentru gadgeturile lor rezistente la apă și la praf, iar noul flagship nu se dezminte, punând la dispoziția utilizatorilor aceste trăsături care ar putea înclina balanța deciziei de cumpărare în favoarea acestui smartphone.

  • Florin P.

    28/04/2015 #1 Author

    Sony Xperia Z4 rezistent la apă și la praf

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: