După lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clienții persoane fizice. Toți...

Deutsche TelekomDupă lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clienții persoane fizice.

Toți clienții noi se pot bucura de o experiență integrată, optând pentru servicii de calitate disponibile pe o singură factură broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și, de asemenea, divertisment TV. Acestea sunt livrate printr-o rețea care asigură conexiuni de mare viteză prin intermediul tehnologiei 4G, care acoperă mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home).

Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ până la patru servicii și acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibilă de la 1 octombrie 2014.

Pentru o experiență completă Telekom, pachetul recomandat include Mobile Unlimited și acces la Telekom TV sub formă de servicii web și mobile, Internel L și Voce M pentru 119 lei (26,42€)/ lună cu următoarele beneficii:

oferta_telekom

În funcție de zonă și tipul de telefon, clienții pot beneficia de viteză 4G, de Internet fix cu viteze de pînă la 200Mbps în ariile cu acoperire FTTH și de până la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactivă și cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o soluție TV multi-room care oferă acces la o selecție de canale TV în format analog, în funcție de oraș.

Toti clienții care optează pentru acest pachet au acces automat la Telekom TV Web & Mobile L care include 66 de canale TV gratuite și la pachetul suplimentar Eurosport 360 HD.

De 4 ori comunicare nelimitată și divertisment cu oferta All- Inclusive

În prmeieră, clienții pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigură de  4 ori comunicare nelimitată și divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L și  voce L, precum și Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB și suplimentar conținut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go,  pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies și Telekom TV Web & Mobile.

Alte pachete sunt disponibile pe www.telekom.ro. Oferta curentă este valabilă pentru clienții noi și pentru clienții existenți ai Telekom Romania Communications.

 

 

 • Gicu

  20/09/2014 #1 Author

  Noua oferta Telekom pentru persoane fizice arata ca o gluma buna :).
  Bineinteles ca sunt ironic. Cred ca s-au gandit intr-o seara cum sa jecmaneasca si mai mult abonatii, au pus pe o foaie si au dat-o spre implementare.
  Doar cand auzi termenul de “oferta” te astepti sa fie ceva ieftin, accesibil. Nu gogomaniile astea umflate ca la camatari

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: