Cum arată piesa de rezistență din casele românilor Cum arată piesa de rezistență din casele românilor
Fie că vorbim de săritul copiilor, de alergatul animăluțelor de companie, de petele de mâncare și cafea, de nevoia unui somn relaxant pentru invitaţii... Cum arată piesa de rezistență din casele românilor
intrebareFie că vorbim de săritul copiilor, de alergatul animăluțelor de companie, de petele de mâncare și cafea, de nevoia unui somn relaxant pentru invitaţii care ocazional rămân peste noapte sau de nevoia unui loc confortabil pentru lucrat la laptop, canapeaua trebuie să fie locul ideal pentru toate acestea și pentru multe alte activități cotidiene.

Canapeaua este considerată piesa de rezistență în casele românilor, ceea ce face ca alegerea ei să fie o adevărată provocare. Canapeaua trebuie să se integreze în ambientul și decorul camerei, de asemenea trebuie să se adapteze stilului de viață a celui care o achiziționează. Pe lângă aspectele estetice, o canapea trebuie să fie pregătită pentru testele la care va fi supusă o dată ce va fi instalată într-un cămin.

Pe scurt multifuncționalism este cuvântul prin care se caracterizează canapeaua pe care ar trebui să o luam în seamă în 2013. De toate acestea au ținut cont și designerii LEM’S când au conceput programele de canapele LEM’S.

Programul modular de canapele LEM’S a fost special conceput pentru toate casele, gusturile și buzunarele românilor. Aspectul de modularitate trebuie şi el să fie reţinut dacă dorim o canapea cu caracter multifuncţional. Prin acest program canapeaua poate fi creată astfel încât odată ajunsă în casele românilor să fie fiabilă și să facă față provocărilor cotidiene. Acum clientul LEM’S are de unde alege, pentru că își poate crea o canapea fixă sau extensibilă, cu braț sau fără, cu taburete sau fără, cu tetiere sau cu perne decorative, din stofă sau din piele ecologică.

Dincolo de aspectele estetice, canapelele LEM’S sunt construite pentru a oferi rezistență în timp și ușurință în întreținere. Rezistența canapelelor este dată de structura de lemn masiv iar confortul este dat de lățimea generoasă a șezutului care cu cât este mai lată cu atât este mai comodă. Confortul este dat și de structura șezutului care este formată din arcuri sinusoidale, burete poliuretanic și două straturi de vatelină matlasată.

LEM’S pune la dispoziția clienților atât canapele fixe cât și extensibile. Mecanismul canapelelor extensibile permite desfacerea înspre în față astfel încât să se transforme mai ușor în pat fără a fi necesară mutarea canapelei. De asemenea canapelele, fie ele fixe sau extensibilie pot fi configurate și cu ladă de depozitare  pentru lenjerii, perne, jucăriile copiilor sau diversele alte mărunțișuri.

Cu toate acestea, alegerea canapelei constă într-un simplu exercițiu de imaginație iar pentru cei care nu sunt siguri de ceea ce li se potrivește, în reţeaua de magazine LEM’S consilierii sunt instruiți pentru a ajuta cumpărătorul să ia cea mai bună decizie în privința alegerii canapelei.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: