Cum arată noul ibis Timisoara City Center și ce aduce nou? Cum arată noul ibis Timisoara City Center și ce aduce nou?
ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la începutul lunii martie. Hotelul este situat pe strada Circumvalațiunii 8-10A, la mai puțin de 10... Cum arată noul ibis Timisoara City Center și ce aduce nou?

ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la începutul lunii martie. Hotelul este situat pe strada Circumvalațiunii 8-10A, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timișoarei, lângă destinații atractive de afaceri, divertisment și shopping.

Noul hotel economic de 200 de camere aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și introduce pentru prima dată în Europa conceptul inovativ ibis SQUARE. Noul ibis Timișoara City Center oferă mai mult decât servicii de cazare și își propune să devină un hub social vibrant, atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală. Hotelul a implementat complet eticheta AllSafe by Accor și întâmpină în deplină siguranță oaspeții și localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferințe și alte spații de lucru și relaxare.

Prin noul concept SQUARE, ibis face un pas important către a răspunde așteptărilor oaspeților săi. Designul ibis SQUARE este flexibil, modular și modern. Lobby-ul nu mai este legat de funcțiile sale tradiționale. Este un hub social 24/7, ce oferă restaurant, spațiu de divertisment, relaxare, coworking și întâlniri.

La ibis Timișoara City Center, oaspeții sunt bineveniți să mănânce, să lucreze și să se relaxeze într-o atmosferă vibrantă, indiferent dacă sunt turiști sau locuiesc în apropiere. În acord cu ADN-ul său muzical, hotelul va găzdui numeroase evenimente muzicale live, susținute de tineri artiști locali.

Hotelul oferă un spațiu generos și flexibil dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de 4 săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 130 de participanți sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitați. ibis Timișoara va oferi și o zonă multifuncțională de sport și relaxare, cu biliard, ping-pong și sală de gimnastică, precum și alte două săli de conferințe, situate la nivelul subteran. Hotelul beneficiază și de o parcare exterioară generoasă, de 90 de locuri.

Charlie’s Corner este noul concept de restaurant al hotelului, un loc informal și relaxat, unde oaspeții și localnicii pot savura o masă simplă, dar delicioasă. Charlie’s Corner oferă un meniu bazat pe preparate grill ușoare, pe gustul oricui, completate de o selecție generoasă de beri artizanale, locale și internaționale.

Barul Charlie’s Corner  este locul unde oamenii, muzica și vibrațiile cool se reunesc. Terasa exterioară încălzită dispune de 100 de locuri și este un spațiu sigur și agreabil pentru o cafea dimineața sau o bere artizanală seara.

ibis Timisoara City Center oferă 200 de camere moderne, conectate, izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spațioase și paturi extrem de confortabile. Sweetbed™ by ibis este semnătura brandului și garantează un somn de calitate în toate hotelurile din întreaga lume, datorită pernelor sale mari și pufoase, pilotelor extrem de moi și saltelelor de înaltă tehnologie, care se adaptează corpului. Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiștii tineri și familiile și oferă, de asemenea, 5 camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: