Cum arată iSTYLE, noul magazin cu produse Apple din București Mall – GALERIE FOTO Cum arată iSTYLE, noul magazin cu produse Apple din București Mall – GALERIE FOTO
iSTYLE a inaugurat, astăzi, cel mai nou magazin în cadrul centrului comercial București Mall, consolidându-și astfel poziția de lider al retailului dedicat soluțiilor Apple pe... Cum arată iSTYLE, noul magazin cu produse Apple din București Mall – GALERIE FOTO

iSTYLE a inaugurat, astăzi, cel mai nou magazin în cadrul centrului comercial București Mall, consolidându-și astfel poziția de lider al retailului dedicat soluțiilor Apple pe piața locală. Cel mai important Apple Premium Reseller din România numără în prezent cinci magazine în București, Cluj-Napoca și Brașov, aducând în acest fel produsele Apple mai aproape de clienți și utilizatori.

“Această lansare subliniază încă o dată angajamentul nostru pe piața din România – de a continua extinderea la nivel național, strategie pe care o vom menține și pe viitor.” a declarat Valeriu Ion, General Manager al iSTYLE Retail. ”București Mall este primul mare centru comercial din Capitală și suntem încântați să inaugurăm noul nostru magazin aici. Clienții vor beneficia în showroomul nostru de o experiență cu totul specială la nivel de interacțiune cu produsele celui mai renumit brand din industria tehnologiei.” a continuat acesta.

Cel mai recent magazin din lanțul iSTYLE este proiectat și construit la standardele Apple Premium Reseller, oferindu-le acum clienților aceeași calitate și experiență completă de utilizare a produselor Apple într-o nouă locație, 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Având un spațiu util de 155 m2, magazinul este situat la parter, aproape de intrarea dinspre parcarea principală, și pune la dispoziția vizitatorilor un showroom generos, în care aceștia pot descoperi și achiziționa cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad sau iPod – inclusiv produse hot precum noul MacBook, cel mai ușor și compact notebook Mac din toate timpurile.

În premieră națională, clienții au acces la Flex Table – o zonă dedicată unde clienții pot beneficia în baza unei programări prealabile de servicii personalizate de instruire, instalare și configurare din partea specialiștilor iSTYLE. Acest nou concept ilustrează eficiența și simplitatea caracteristice pentru Apple și a fost până acum implementat doar în alte două țări din Europa Centrală și de Est. Soluțiile complementare, bazate pe gadgeturi și accesorii inteligente compatibile cu Mac-urile și cu dispozitivele iOS, sunt, de asemenea, puse în valoare în cadrul magazinului.

Astfel, pasionații de fitness și alte activităţi sportive, de creație, organizarea și partajarea materialelor foto/video/audio sau cei preocupați de monitorizarea formei fizice și a sănătăţii, automatizarea și controlul dispozitivelor casnice pot beneficia de consultanță din partea personalului iSTYLE și pot achiziționa produsele dedicate acestor activități.

Clienții sunt așteptați la deschiderea oficială a noului magazin, care va avea loc sâmbătă, 13 iunie, pentru a beneficia de multe surprize și oferte speciale din partea iSTYLE. Pe durata întregii zile, vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale – 20% reducere la anumite modele de portabile Mac, iPhone 6 începând de la 2.999 lei și iPhone 4s la 999 lei. Totodată, clienții pot participa la demonstrații cu cele mai noi produse Apple și accesorii și pot câștiga premii instant, la achiziție, în limita stoculului disponibil.

Magazinul iSTYLE din București Mall pune la dispoziția clienților același mix de servicii ca și celelalte magazine ale rețelei iSTYLE, oferind, printre altele:

▪ un showroom permanent, conceput pentru a pune în valoare gama completă de produse Apple, inclusiv cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad și iPod, cu posibilitatea testării directe de către clienți

▪ asistenţă specializată și individualizată din partea consultanților de vânzări instruiți și certificați de către Apple

▪ demonstrații, workshopuri și seminarii periodice acoperind cele mai recente și avansate tehnologii

▪ programe financiare pentru diverse categorii de clienţi, inclusiv reducerile oferite clienților din domeniul educaţiei, soluţii de leasing și închirieri pentru afaceri, restituirea TVA pentru cetăţenii non-UE etc.

▪ comercializarea unei game generoase, dar exigent selectate de accesorii dedicate produselor Apple, de la genţi de laptop și carcase de iPhone la sisteme audio de înaltă calitate, soluţii de stocare performante și numeroase accesorii inteligente “app-enabled”

▪ servicii de depanare și preluare în service a produselor defecte

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: