Cum arată grila de toamnă a Pro TV Cum arată grila de toamnă a Pro TV
Grila de toamnă Pro TV aduce spectacolul de televiziune la superlativ! Ambiția, vocea, umorul, dorința de a savura viața, de a-l ajuta pe cel... Cum arată grila de toamnă a Pro TV

Grila de toamnă Pro TV aduce spectacolul de televiziune la superlativ! Ambiția, vocea, umorul, dorința de a savura viața, de a-l ajuta pe cel de lângă tine, de a fi învingător, de a fi la curent cu evenimentele sunt ingredientele care vor cuceri, în fiecare seară, milioane de inimi. Cele mai dorite și aşteptate programe și lansări sunt în această toamnă, numai la PRO TV!

Încă de la începutul acestui an, Pro TV, liderul televiziunilor din România, a adus în grilă programe puternice, pe care românii le apreciază, dar și producții noi care au completat grila. În perioada ianuarie – iulie 2016, Pro TV a obținut o cotă medie de audiență de 24.6% în prime-time și un rating mediu de 8.8 puncte, la nivelul publicului comercial, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a înregistrat 14.6% share și 5.2 puncte de rating.

Toate programele Pro TV au ocupat prima poziție în clasamentul audiențelor: Românii au talent, cel mai bun show de divertisment din România, a obținut un share mediu de 45.4%, Las Fierbinți, cel mai bun serial românesc de comedie al ultimilor ani a înregistrat o medie de 29.7% share, Știrile Pro TV continuă să fie cel mai urmărit program de știri cu 25.2% share mediu, Ferma Vedetelor a înregistrat un nou sezon de succes, cu 22.1% cotă medie de audiență, iar în top 100 filme, 94 sunt filme difuzate de Pro TV, prima poziție fiind ocupată de Curierul 2, cu 13.9 puncte de rating și 29.8% share.

Între 10 iunie și 10 iulie, milioane de telespectatori s-au putut bucura de cel mai bun fotbal, de cele mai spectaculoase și importante meciuri de la UEFA EURO 2016TM, transmise în direct de Pro TV! Cele 23 de meciuri difuzate de Pro TV au stabilit un leadership de 100% pe toate categoriile de public, media de audiență fiind de 15.3 puncte de rating și 45.4% share, rezultat de aproape 6 ori mai mare decât televiziunea situată pe locul doi.

Primul meci al UEFA EURO 2016, cel dintre Franța și România, transmis în direct de Pro TV, a stabilit noi recorduri de audiență pentru piața TV din România, înregistrând 71% share, cea mai mare cotă de audiență a unui program din prime time, la nivelul publicului comercial, din istoria măsurătorii moderne a audiențelor.

„În spatele cifrelor de audiență și al rezultatelor Pro TV stau valorile adevărate, talentul și oamenii implicați în conținut, pentru că televiziunea este despre divertisment, poveste, emoție. În această primăvară, am descoperit talentul autentic în Laura Bretan, fetița care a cucerit întreaga lume cu vocea ei, am văzut valorile românești autentice la Ferma vedetelor, câștigată de Paul Ipate, care a donat 25.000 de euro, jumătate din premiul câștigat, celor de la Hospice România și am adus la viață pasiunea pentru cofetărie și patiserie. Pro TV este liderul televiziunilor din România, iar încrederea și loialitatea telespectatorilor noștri reprezintă vectorul care definește succesul. Faptul că pentru aproape jumătate dintre români cuvântul televiziune este sinonim cu Pro TV reprezintă o mare onoare și mândrie pentru echipa noastră. Consider că elementele diferențiatoare la nivelul unui brand media sunt calitatea și producțiile, iar puterea brandului este foarte importantă pentru noi. Avem cel mai puternic brand media din România și, în viitor, vom continua să investim în a-l menține permanent actual și relevant.” a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Spectacolul de televiziune la superlativ: toamna asta, ai ce trebuie, ai Pro TV!

Ne dorim să inspirăm telespectatorii prin divertisment și informații de calitate, iar această misiune este una pe termen lung. Pregătim noutăți pentru telespectatorii noștri, sezon după sezon, an după an. Principiile pe care ne construim strategia sunt creșterea calității și localizarea conținutului. Publicul nostru este cucerit de conținutul pe care îl oferim, fie că vorbim de formate premiate, show-uri spectaculoase, știri obiective sau filme de top și evenimente de neratat. Fiecare program are o poveste de spus, iar calitatea se simte în  modul în care pui această poveste în scenă. Pro TV a fost întotdeauna platforma care a vorbit despre valorile românești, care a scos la lumină poveștile și exemplele pozitive din jur și vom continua să luptăm pentru cauzele importante, să sărbătorim succesul și să le oferim românilor motive de mândrie.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Pe 9 septembrie, grila de toamnă Pro TV se lansează cu Vocea României, sezonul șase al celei mai bune competiții a vocilor! În fiecare vineri, de la 20:30, Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga se vor lăsa vrăjiți de vocile care contează, iar Pavel Bartoș va asigura distracția pe scena vocilor! Într-un decor uimitor, competiția pentru trofeul Vocea României rămâne la fel de intensă, o nouă regulă venind să crească emoția concurenților și dificultatea misiunii antrenorilor.

În acest sezon, noutatea este runda de knockouts! După etapa duelurilor, fiecare antrenor stabilește, din echipa sa, grupuri de câte trei concurenți care întră în runda de knockouts. Fiecare concurent cântă piesa pe care a pregătit-o, iar antrenorul va fi nevoit să aleagă un singur concurent din grupul de trei cu care merge mai departe către show-urile live. Voce, emoție, bucurie, spectacol, lacrimi, decizii dificile, decor impresionant, concurenți determinați, cei mai buni antrenori și un prezentator carismatic, în noul sezon Vocea României!

Survivor, formatul care a schimbat televiziunea și a lansat genul reality în lume, vine în România! Din 12 septembrie, în fiecare luni și marți, de la 20:30, Supraviețuitorul se vede numai la Pro TV! 44 de zile în Filipine, 18 concurenți, două triburi, un singur supraviețuitor! În fiecare emisiune, Dragoș Bucurenci, prezentatorul show-ului, va aduce în casele tuturor românilor tensiunea, aventurile, strategiile și alianțele pe care concurenții le fac pe insulele din Filipine, în lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor, în cel mai tare show de televiziune!

Emoția rămâne ingredientul principal al serilor de miercuri, de la 20:30, într-un nou sezon Visuri la cheie, din 14 septembrie! După două sezoane de succes, 15 case renovate, zeci de vieți schimbate în bine și mii de lacrimi de bucurie, un nou sezon Visuri la cheie revine cu un nou membru în echipă. Alături de Dragoș Bucur, Adela Pârvu – designer de interior, Alina Vîlcu – arhitect și Dragoș Isăcescu – peisagist, Omid Ghannadi, arhitect, vine să completeze echipa a cărei misiune este de a ajuta oamenii cu care viața a fost dură, aducând fericire în suflet și în locuințele lor. În această toamnă, sezonul trei aduce mai multe ediții decât în sezoanele anterioare, familii speciale și povești impresionante, case renovate complet, dar și construite de la zero.

În fiecare joi, râzi românește! Las Fierbinți deschide seara de comedie, din 15 septembrie! După 9 sezoane de succes, cel cu numărul 10 revine cu situații și mai amuzante, dar cu aceleași personaje simpatice și umor de calitate. Totul e posibil în Las Fierbinți, joia de la 20:30! Seara de joi continuă cu aventurile celei mai noi echipe de fotbal din oraș, Atletico Textila! Noi întorsături de situație, fotbal amestecat cu… politică, planurile mărețe ale echipei din Liga a 4-a, dar și un nou director tehnic al echipei.

Știrile Pro TV rămân în continuare reperul românilor care caută informații relevante și obiective. În fiecare zi, de luni până duminică, cea mai urmărită emisiune de știri din România, Știrile PRO TV, le aduce telespectatorilor cele mai noi și de încredere informații. Inovația a fost și va rămâne o prioritate pentru Știrile Pro TV, iar după lansarea de acum un an a unui nou studio de știri, modern și dotat cu tehnologie de ultimă generație, anul acesta am făcut un pas mai aproape către cei care ne urmăresc prin lansarea noii aplicații de mobil Știrile Pro TV. Astfel, ai știri, oriunde ai fi – on-air, online și mobil!

În această toamnă, Pro TV continuă să spună Bucurați-vă de fotbal!. Cele mai așteptate campionate de fotbal vor fi transmise în direct de Pro TV: Europa League, Champions League și Cupa României. În Europa League, Pro TV va aduce în casele tuturor românilor meciurile echipelor românești, Steaua și Astra. Barcelona, Real Madrid sau Juventus aduc magia fotbalului din Champions League, iar cele mai importante meciuri ale fiecărei etape din Cupa României vor strânge cei mai înfocați suporteri în fața televizoarelor, numai la Pro TV!

Filmul PRO aduce cele mai bune producții din lumea cinema în casele tuturor românilor! În fiecare sâmbătă, de la 20:30, acțiunea, suspansul, tensiunea și eroii în lupte contra cronometru vor ajunge în casele românilor în filme celebre sau premiere de succes, precum: A Good Day To Die Hard, 2 GUNS, After Earth, Transformers: Age Of Extinction, White House Down, Point Break sau Life of Pi. Duminica, de la 20:30, blockbusterele pe care le poți savura împreună cu întreaga familie vor aduce aventură, super eroi și acțiune palpitantă în filme precum Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, Thor, Guardians of the Galaxy, Hobbit 3.

Surprizele nu se opresc aici! Din 14 septembrie, miercuri și joi, de la 22:30, avem Jocuri de celebritate, modul perfect de a petrece serile cu multă distracție! Jocuri de celebritate este un late night game show, unde două echipe de celebrități, conduse de căpitanii Paul Ipate și Octavian Strunilă, se confruntă în cele mai amuzante jocuri, sub bagheta lui Mihai Bobonete, gazda emisiunii!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: