Cum arată cel mai mare ou Gourmette de ciocolata din România Cum arată cel mai mare ou Gourmette de ciocolata din România
Cu ocazia apropierii sarbatorilor de Paste, Heidi isi propune sa adune toti iubitorii de ciocolata pe un taram al magicului, in jurul celui mai... Cum arată cel mai mare ou Gourmette de ciocolata din România
question marks in a lineCu ocazia apropierii sarbatorilor de Paste, Heidi isi propune sa adune toti iubitorii de ciocolata pe un taram al magicului, in jurul celui mai mare ou Gourmette din ciocolata existent in Romania. Surpriza pe care Heidi a pregătit-o pasionaţilor de ciocolată va fi dezvăluită publicului sâmbătă 27 aprilie in cadrul unui eveniment special la care sunt asteptati toti amatorii de ciocolata buna.

Cel mai mare ou Gourmette de ciocolata din România are o inaltime de 2 metri, o latime de 1,30 metri si pentru realizarea lui s-au folosit 450 kg de ciocolata care inseamna echivalentul a 45.000 de praline sau consumul de ciocolată a 265 de români, pentru o perioadă de un an de zile.

Pentru evenimentul special, Heidi a creeat in magazinul sau concept ChocoWorld o lume de basm din figurine din ciocolata unde sunt asteptati parinti si copii, tineri si batrani deopotriva, sa celebreze magia renasterii naturii la viata si a acestui sezon spectaculos care este PRIMAVARA, alaturi de Heidi si invitatul sau special, magicianul Vlad Grigorescu, finalist la „Romanii au talent” 2013.

Una dintre valorile fundamentale Heidi este INOVATIA si de aceea incercam de fiecare data sa le oferim consumatorilor combinatii spectaculoase, fie ca e vorba de produse noi, fie ca vorbim despre un eveniment sau de modul in care comunicam cu ei. Heidi are 125.000 fani Facebook pe care ii implicam activ in viata brandului, iar apropierea aceasta de consumator este unul dintre secretele succesului Heidi”

Ioana Suciu, Director Comunicare Heidi.

Heidi ChocoWorld este un proiect ambiţios şi unic în Estul Europei, gândit ca o ambasadă a brandului Heidi, un loc unic în care iubitorii de ciocolată premium pot găsi produsele lor preferate din portofoliul Heidi, precum şi ciocolată fresh, disponibilă exclusiv în ChocoWorld. Nu în ultimul rând, prin înscrierea la seminarii, iubitorii brandului pot deveni mici ciocolatieri, creând ciocolata preferată din ingrediente unice şi de calitate premium. Heidi este, în prezent, unul dintre brandurile de ciocolată premium exportat în 46 de ţări, pe 6 continente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: