Cum arată cea mai interesantă cameră de hotel? Cum arată cea mai interesantă cameră de hotel?
Nu este așa că v-ați săturat de același tipar de cameră atunci când faceți o rezervare la un hotel? Noi ne-am gândit cum ar... Cum arată cea mai interesantă cameră de hotel?

Nu este așa că v-ați săturat de același tipar de cameră atunci când faceți o rezervare la un hotel? Noi ne-am gândit cum ar arăta cea mai intersantă cameră în care am vrea să stăm și după grele căutări am și găsit-o. Destul de departe de țara noastră, la 3.300 de km pe calea aerului.

Pe scurt, Atlantis The Palm din Dubai are tot ce vă puteți imagina vreodată. Serios, nici măcar nu trebuie să părăsiți complexul pentru a avea cea mai bună vacanță. Nouă ne-au plăcut foarte mult suitele subacvatice. Vă imaginați cât de uimitor ar fi să adormiți uitându-vă cum înoată peștii?

Suita Poseidon Underwater vine cu un design inspirat de ruinele străvechi ale oraşului mitic pierdut. Suita triplex subacvatică are un lift privat care face legătura între zona de foaier de la intrare şi livingul luxos și beneficiază de ferestre din podea până în tavan cu vedere la acvariul Ambassador Lagoon.

De asemenea, include o zonă de luat masa cu 6 locuri şi un TV cu ecran plat de 60 inch. Scara în spirală duce direct la dormitorul subacvatic, care oferă o atmosferă unică, cu vedere directă la lumea marină.

În zona de zi confortabilă, cu tematică arabă, există un TV cu ecran plat. Oaspeţii se pot relaxa în cada spa privată, bucurându-se de facilităţile de lux marca LARIC şi de vederea la acvariul care adăposteşte 65.000 de vietăţi marine.

Hotelul Atlantis The Palm dispune de 1539 de camere și este situat pe “insula sub forma de palmier” la circa 20 km față de centrul orașului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: