Cum a fost la SONY Live Experience by AVstore.ro! Cum a fost la SONY Live Experience by AVstore.ro!
AVstore.ro, cel mai mare showroom specializat Hi-Fi din România și totodată SONY Premium Retailer, a organizat un eveniment menit să le ofere participanților o... Cum a fost la SONY Live Experience by AVstore.ro!

AVstore.ro, cel mai mare showroom specializat Hi-Fi din România și totodată SONY Premium Retailer, a organizat un eveniment menit să le ofere participanților o experiență live de audiții muzicale, home cinema și gaming pe suport 100% marca SONY.

Împărțit în trei segmente principale, evenimentul a demonstrat excelența produselor high-end ale producătorului japonez în fiecare dintre domeniile mai sus menționate. Solistul trupei Byron, Daniel Radu, a explicat ce înseamnă sunetul Hi-Res din perspectiva producătorului muzical și a vorbit despre importanța de a folosi echipament de calitate nu doar în procesul de producție, ci și în ipostaza de ascultător.

Reprezentanții ABIS Studio, unul dintre cele mai performante studio-uri de producție video din România, au explicat de ce avem nevoie de un sistem Home Cinema și cum acesta poate oferi o experiență chiar mai bună decât vizionarea filmelor în cinematograful tradițional. Participanții au avut ocazia să testeze și experiența de gaming pe un uriaș ecran de proiecție, sunet surround Dolby Atmos și imagini 4K de la cel mai nou proiector laser din gama SONY.

Produsele vedetă ale evenimentului au fost gama SONY Signature, care în România se regăsește în exclusivitate în portofoliul AVstore.ro și noua gamă de proiectoare Home Cinema. Vârful de gamă al seriei de proiectoare este un 4K nativ cu laser VW760 la un preț de 15.000 euro, iar cel mai accesibil, noul VW260 tot 4K nativ cu suport HDR, poate fi cumpărat la un preț de 5000 euro.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și televizorul vedetă al SONY, Bravia OLED A1, conform specialiștilor – cel mai spectaculos OLED disponibil la ora actuală.

La capitolul audio a mai fost prezentată gama 1000X Mark 2 de căști de la SONY, recent lansată în cadrul celui mai mare târg de electronice din Europa, IFA Berlin 2017. Este vorba de seria de căști wireless cu feature-ul noise-cancelling pe profil business, un segment pe care AVstore.ro pune mult accent.

Anul trecut, când AVstore.ro devenea SONY Premium Retailer, existau resursele și atuurile necesare pentru a le oferi clienților o experiență de înaltă fidelitate în descoperirea produselor SONY. Astăzi, când personalul showroom-ului se află în creștere și continuă dezvoltare, AVstore a devenit un partener mai puternic și mai relevant, oferind un mediu de prezentare și vânzare care răspunde exigențelor clienților pasionați de muzică și imagine”, a declarant Gheorghe Mareș, Commercial Cluster Head SONY Romania & Republic of Moldova.

Pasionații de muzică, film și gaming au de acum la dispoziție o destinație accesibilă, centrală și ultra-modernă de achiziționare a produselor SONY, unde vor putea vedea și testa produsele înainte de a le cumpăra. Totodată site-ul www.AVstore.ro reprezintă un mijloc prin care orice produs SONY din gama audio-video și TV poate fi comandat online, rapid și ușor.

AVstore.ro este lider pe piață în materie de soluții Home Audio și Home Cinema în România. Magazinul pune la dispoziția publicului o expoziție deschisă permanent în zona Cotroceni din Capitală, unde clienții pot testa soluții video (televizoare și proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo și surround, căști, amplificatoare pentru căști sau playere portabile.

Printre altele, portofoliul de branduri AVstore mai cuprinde segmente cu produse moderne cu focus pe design precum Bang & Olufsen, Vifa, DEVIALET, Bluesound, produse true audiophile precum Cambridge Audio, Hegel, SVS, Emotiva, Audio Physic, QAcoustics sau Wharfedale și numeroase modele de căști de la Sennheiser, Audeze, Audio-Technica sau Oppo.

AVstore.ro este singurul showroom din România cu proiecție 4K și sunet Dolby Atmos, iar parte din filozofia magazinului este că pasiunea pentru Hi-Fi constituie în sine un hobby în care se investește în virtutea relaxării, divertismentului și învățării.

Punem accent deosebit nu doar pe experiența unică de care se bucură clienții care ne vizitează în showroom, ci și pe îndrumarea publicului spre pasiunea pentru sunet și imagine. Avstore.ro este o sursă importantă de informații în domeniul Hi-Fi și Home Audio & Video. Tocmai de aceea, vom insista pe componenta video, pe realizarea review-urilor și a tutorialelor pentru cei pasionați și interesați să afle informații noi și de ultimă oră. Aceste materiale sunt publicate pe contul de YouTube AVstore cât și pe pagina de Facebook”, a precizat Bogdan Ștefan, Managing Partner al AVstore.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: