Cum a fost la “Late Media Lunch-ul” organizat de d20 Urban Bistro Cum a fost la “Late Media Lunch-ul” organizat de d20 Urban Bistro
O serie de vedete si bloggerii si-au dat intalnire, luni, 30 octombrie 2017, la degustarea noului meniu al bistroului d20, situat in centrul Capitalei,... Cum a fost la “Late Media Lunch-ul” organizat de d20 Urban Bistro

O serie de vedete si bloggerii si-au dat intalnire, luni, 30 octombrie 2017, la degustarea noului meniu al bistroului d20, situat in centrul Capitalei, pe strada Calea Dorobanti nr. 20. Am fost si noi si ne-au cam placut bunatatile etalate de chef Vali Biscoveanu.

SpeaK, Cristina Stefania, Giulia, Flick, Andrei Vulpescu, Cosmina Pasarin si Calina Roman au dat curs invitatiei de a testa noile preparate, unde chef Vali Biscoveanu ne-a incantat papilele gustative cu ultimele „tendinte” din industria alimentara.

Altfel spus, D20 inseamna mai mult decat preparate delicioase, inseamna o experienta in sine, oferind servicii impecabile si o atmosfera relaxanta unde sa te poti bucura de momente placute si inedite, alaturi de cei dragi.

d20 Urban Bistro se va bucura de un nou meniu, iar alaturi de el si toti cei care ii vor calca pragul. Acesta noua „carte de bucate”, reinterpretata si regandita, va aduce cu sine, bauturi calde precum: ceai, cafea, ciocolata calda dar si bauturi alcoolice precum cocktail-uri, bere si multe altele.

d20 Urban Bistro ofera spre atentia dumneavoastra o gama variata atat pentru mic dejun – 6 variante de breakfast, cat si 8 tipuri de burgeri, 7 variante de meniuri principale, 6 tipuri de salate delicioase si sanatoase, pe care le-au pregatit din cele mai proaspete produse.

Noi am ramas placut surprinsi de cum s-au straduit sa realizeze un meniu simplu si de calitate, care sa fie in acelasi timp original si neobisnuit. Totu, bazandu-se pe asteptarile si gusturile rafinate ale clientilor care i-au trecut pragul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: