Să ne imaginăm o lume în care colorarea părului este eliberată de barierele care îngrădesc creativitatea hairstiliștilor… Libertate. Creativitate. Fără limite. Specialiștii Wella Professionals...
Color-ID_beauty1Să ne imaginăm o lume în care colorarea părului este eliberată de barierele care îngrădesc creativitatea hairstiliștilor… Libertate. Creativitate. Fără limite.

Specialiștii Wella Professionals lansează o tehnologie de ultimă generație în colorarea părului. Timp de 5 ani echipa formată din hairstiliști coloriști, oameni de știință, lideri în tendințe și artiști au lucrat împreună la cea mai impresionantă inovație de până acum. Wella Professionals prezintă Color.Id lansând astfel o nouă provocare a creativității… Redescoperă pasiunea pentru colorare, fii liber să creezi și să le oferi clientelor tale un service inovator în salon.

color.idColor.Id încorporează tehnologia InvisiDivider. Adăugat în produsele de colorare de la Wella Professionals – Koleston Perfect sau Illumina Color – Color.Id creează o matrice în masa de culoare și acționează precum o barieră flexibilă separând nuanțe diferite. Pigmenții de culoare se mișcă liber în această matrice oferind posibilitatea ca masa de culoare aplicată pe păr să acționeze ca de obicei. Acum, poți aplica nuanțe diferite una lângă alta fără a folosi tradiționalele folii. Color.Id îți permite să creezirezultate de culoare armonioase, asortate și îmbinate perfect astfel încât rezultatul final să reprezinte o culoare cu o nouă identitate.

“ACEST SERVICE REVOLUȚIONAR TRANSFORMĂ PROCESUL DE COLORARE ÎN ARTĂ.”Josh Wood, Wella Professionals Global Creative Color Director.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: