Cu o baterie nu se face primavara, dar iti tine telefonul in viata “all day long”! Cu o baterie nu se face primavara, dar iti tine telefonul in viata “all day long”!
Cu totii stim momentul acela cand telefonul are bateria pe duca, iar noi nu suntem pregatiti cu un acumulator de rezerva. Panica, nu? Mi... Cu o baterie nu se face primavara, dar iti tine telefonul in viata “all day long”!

Cu totii stim momentul acela cand telefonul are bateria pe duca, iar noi nu suntem pregatiti cu un acumulator de rezerva. Panica, nu?

Mi s-a intamplat de cateva ori sa raman fara baterie la telefon, iar urmatoarele clipe mi-au dat de gandit: ce fac eu acum? Asa ca mi-am propus ca atunci cand plec din casa sa iau cu mine si un acumulator de rezerva. Nu unul foarte mare, nu unul foarte greu. Si, dupa cum spun cei de la Vetter, desi majoritatea il denumeste generic “acumulator”, din punctul lor de vedere (dar si al meu) acestea este inima dispozitivului tau mobil. Iar cand vine vorba de calitate, celulele si circuitele de protectie sunt cele care fac diferenta.

Fie ca este vorba de un acumulator intern sau de unul extern, produsele Vetter au la baza celule si circuite produse la cele mai inalte standarde calitative. Asadar, trebuie sa stiti ca acumulatorii Vetter au o durata de viata prelungita si, mai ales, ofera o protectie sporita impotriva supra-incarcarii sau supra-incalzirii. Mai mult, pastrand exigenta in ceea ce priveste calitatea microcircuitelor, firelor si conectorilor, cablurile si adaptoarele Vetter sunt menite sa asigure dispozitivelor tale mobile conectivitatea perfecta, fie ca este vorba de viteza transferului de date sau de eficienta incarcarii.

Bine ca am ajuns si aici. Pentru ca nu cred ca va doriti sa luati dupa voi o caramida de acumulator, care, in plus, nici sa nu va ofere viteza de incarcare buna.

Unde mai pui ca la Vetter gasiti si huse si folii de protectie pentru dispozitivul tau. La alegere, da. Si asta pentru ca, oricat de atenti am fi, dispozitivele mobile vor fi intotdeauna expuse mediului. Husele si foliile de protectie Vetter sunt facute sa lupte impotriva socurilor, prafului si zgarieturilor. La Vetter gasiti de la huse din piele cusuta manual, pana la cadre de aluminiu atent finisate si geamuri de protectie de doar 0.08mm.

Pe scurt, produsele Vetter sunt concepute astfel incat, dincolo de protectie, sa asigure si un grad ridicat de ergonomie.

De neneglijat sunt si accesoriile auto si de calatorie Vetter, dar si dispozitive bluetooth, precum si alte accesorii inteligente. Asadar, fie ca este vorba de o boxa bluetooth sau un sistem hands-free inteligent; un suport sau chiar si un selfie stick, produsele Vetter sunt gandite sa completeze inteligent dispozitivele tale mobile.

PS. Am deja un power bank de la Vetter de care nu ma despart nici noaptea :))) Este mereu pe noptiera de langa pat! Are Quick Charge 3.0, cu până la 45% mai eficient decât Quick Charge 2.0 și compatibil cu o gamă completă de conexiuni USB, de la A până la C. Cu alte cuvinte, acumulatorul este compatibil cu toate versiunile tehnologiei Qualcomm Quick Charge (1.0, 2.0 și 3.0).

Dispune de încărcare inteligentă, astfel ca portul UltraLight 2nd Gen va detecta dispozitivul și va oferi cea mai rapidă viteză de încărcare posibilă, chiar dacă acesta nu are compatibilitate quick charge. Totodata, având dimensiunea unui Smartphone, UltraLight 2nd Gen este imperceptibil, ușor și cel mai compact acumulator cu această capacitate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: