CTP continuă extinderea și investește în Ucraina CTP continuă extinderea și investește în Ucraina
Dezvoltatorul olandez CTP continuă extinderea internațională prin adăugarea CTPark Liov la rețeaua CTPark. CTP și primăria orașului Liov, localitate aflată în vestul Ucrainei, la... CTP continuă extinderea și investește în Ucraina

Dezvoltatorul olandez CTP continuă extinderea internațională prin adăugarea CTPark Liov la rețeaua CTPark. CTP și primăria orașului Liov, localitate aflată în vestul Ucrainei, la 60 de kilometri de granița cu Polonia, au convenit să colaboreze pentru dezvoltarea parcului logistic CTPark Liov în zona industrială a localității Ryasne. Proiectul va atrage investitori internaționali în această zonă tot mai importantă.

CTPark Liov este situat pe o suprafață de 23 de hectare în nord-vestul orașului, în apropierea șoselei  M10, care asigură legături foarte bune cu Polonia, Ungaria, Slovacia și alte regiuni. CTP va gestiona depozitele din zonă și va construi încă 100.000 m² de spațiu industrial de clasă A, ceea ce va conduce la crearea a peste 3.000 de noi locuri de muncă în regiune.

“Liov este localizat strategic în vestul Ucrainei, la câțiva kilometri de granița cu Polonia și Slovacia. Orașul are o forță de muncă educată și care poate fi angajată la salarii competitive. În plus, numărul potențialilor angajați a crescut recent datorită migrației din estul Ucrainei. Autoritățile locale depun toate eforturile pentru a sprijini acest proiect nou și noi vom oferi soluții personalizate pentru clienții noștri care vor să beneficieze de această oportunitate”, afirmă Remon Vos, directorul general CTP (foto).

Liov este un centru politic, economic, cultural și științific situat în vestul Ucrainei. Orașul se află în centrul geografic al Europei, la 60 de kilometri de granița cu Polonia și la intersecția a două coridoare pan-europene (III și V). Orașul găzduiește mai mult de 53 universități, academii și colegii și 130.000 de studenți, din care 86% vorbesc engleza.

“CTP va promova activ noul parc în rândul clienților săi, în contextul în care aceștia au indicat Ucraina ca o potențială destinație pentru extinderea activității lor,” a afirmat Hendrik Jung, CTP Senior Business Developer. “Liov are un potențial excelent și a atras deja mulți investitori internaționali precum Metro, REWE, Cargo Partner și Auchan.”

Clienții noului parc pot veni din domenii precum producție high-tech, logistică, industria auto, inginerie. Aceste companii vor beneficia de pe urma legăturilor cu țările din Uniunea Europeană, de angajații educați și cu experiență și de taxele reduse din Ucraina.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: